Σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας

Τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Διναμό, θα απασχολήσουν την πειθαρχική επιτροπή της CEV. Το αρνητικό για τον Ηρακλή είναι ότι το …

Ηρακλής

Τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Διναμό, θα απασχολήσουν την πειθαρχική επιτροπή της CEV.

Το αρνητικό για τον Ηρακλή είναι ότι το σκηνικό διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια του παρατηρητή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, ο οποίος έχοντας ιδίαν άποψη για τα γεγονότα, κατέγραψε τα πάντα στην έκθεσή του, την οποία θα στείλει (αν δεν έχει ήδη σταλεί) στα γραφεία της CEV.

Η κλήση σε απολογία θεωρείται δεδομένη, ενώ το γεγονός ότι η ομοσπονδία έχει ήδη ασχοληθεί δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν με τον Ηρακλή για παρόμοια θέματα (τελικός στην Πράγα και αγώνας με την ΕΑΠ για τους “16” του CEV CUP), φέρνει τους κυανόλευκους σε ακόμη πιο δύσκολη θέση.

Από την άλλη όμως, θα πρέπει να σημειώσουμε την υποδειγματική συμπεριφορά της συντριπτικής πλειοψηφίας των φίλων του Ηρακλή. Δεν σταμάτησαν λεπτό να στηρίζουν την ομάδα, ενώ μετά το τέλος του αγώνα, παρά την πίκρα του αποκλεισμού, χειροκρότησαν θερμά τους Ρώσους, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητά τους. Κάτι που δεν παρέλειψε να αναφέρει και ο τεχνικός της Διναμό, Γιούρι Σερέντνικ, στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους. 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top