Στον Εύοσμο κρίνεται η κούπα του CEV CUP (video)

Μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ιστορίας του, βρίσκεται αντιμέτωπος ο Ηρακλής. Όσοι δεν τον έχουν αντιληφθεί, το σημερινό (8/2 – 20:00) παιχνίδι …

Ηρακλής

Μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ιστορίας του, βρίσκεται αντιμέτωπος ο Ηρακλής. Όσοι δεν τον έχουν αντιληφθεί, το σημερινό (8/2 – 20:00) παιχνίδι με την Διναμό, έχει τον χαρακτήρα του πρόωρου τελικού, αφού όποια ομάδα προκριθεί για τα ημιτελικά του CEV CUP, παίρνει αυτομάτως και τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση της κούπας.

Η Διναμό είναι η πιο ισχυρή ομάδα της διοργάνωσης. ωστόσο έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι ότι δεν είναι αχτύπητη. Κάτι που ανέφεραν και οι παίκτες του Ηρακλή στην χθεσινή media day. Είναι μία ομάδα γεμάτη ταλέντο, η οποία όμως δεν έχει δοκιμαστεί σε καυτές έδρες. Και με τον κόσμο στο πλευρό του ο Ηρακλής έχει νικήσει πολύ πιο ισχυρές ομάδες.

Μπορεί ολόκληρη η Ευρώπη να μοιάζει με… ψυγείο, λόγω των πολικών θερμοκρασιών, ωστόσο το κλειστό του Ευόσμου θα είναι το βράδυ ένας… καυτός φούρνος.

Ραντεβού λοιπόν στον Εύοσμο, φορώντας τα συλλεκτικά μπλουζάκια και δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα σπρώξει την ομάδα στη νίκη-πρόκριση. 

Σχετικά Άρθρα

Γκιόν: “Είναι τέλεια στον Ηρακλή – Ομάδα με τεράστια ιστορία”

Βόλει

Back to Top