«Να ανταποδώσουμε τη στήριξη με το νταμπλ»

Ο Αντρέι Κράβαρικ στις δηλώσεις του παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Διναμό Μόσχας, χαρακτηρίζοντας την ως μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ο αρχηγός του Ηρακλή …

Ηρακλής

Ο Αντρέι Κράβαρικ στις δηλώσεις του παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Διναμό Μόσχας, χαρακτηρίζοντας την ως μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Ο αρχηγός του Ηρακλή ανέφερε πρώτιστα: «Σήμερα παίξαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Διναμό. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα δε θα μπορούσαμε να την κερδίσουμε. Εβγαζε τα πάντα τόσο σε υποδοχή, όσο και σε μπλοκ, το οποίο δούλεψε πάρα πολύ καλά. Αυτή η ομάδα άνετα θα μπορούσε να είναι στο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα έδειξε ότι το ήθελε πιο πολύ από εμάς».

Οσον αφορά για τους φιλάθλους της ομάδας ο Κράβαρικ, τόνισε: «Νιώθουμε και εμείς το ίδιο απογοητευμένοι, όπως νιώθει και ο κόσμος και σίγουρα θέλουμε να τους ανταποδώσουμε τη στήριξη του με το νταμπλ».

Από την άλλη πλευρά, ο Θόδωρος Μποζίδης είπε: «Είναι διαφορετικά τα οικονομικά επίπεδα των δύο ομάδων. Επαιξαν καλύτερα και σίγουρα ήτανε προετοιμασμένοι καλύτερα από εμάς και φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα πλέον βάζουμε ως στόχο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Σχετικά Άρθρα

Γκιόν: “Είναι τέλεια στον Ηρακλή – Ομάδα με τεράστια ιστορία”

Βόλει

Back to Top