“Μπορούμε να τα καταφέρουμε”

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλή, Γιώργος Μανωλόπουλος, μίλησε σήμερα (08/02) στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Διναμό. Αναλυτικά τα όσα τόνισε: Στην …

Ηρακλής

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλή, Γιώργος Μανωλόπουλος, μίλησε σήμερα (08/02) στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Διναμό.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Μανωλόπουλος ανέφερε: «Μέχρι τον αγώνα θα έχουμε αγωνία σήμερα, είναι ένας τελικός για τον Ηρακλή αλλά και μια μοναδική ευκαιρία.

Η Διναμό είναι ίσως η πιο δυνατή ομάδα στο CEV Cup και έχουμε μεγάλη τύχη στην διοργάνωση αν την αποκλείσουμε καθώς ήμασταν τυχεροί και στην κλήρωση και θα έχουμε πάντα το 2ο παιχνίδι στην έδρα μας ως το τέλος.

Δεν ξέρω για την προπώληση των εισιτηρίων έως τώρα αλλά είμαι σίγουρος ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο σήμερα και αυτό θα είναι πολύ καλό και για οικονομικούς λόγους.

Το ΤΑΠ έχει ανάγκη από έσοδα και ακόμη και ένα ευρώ παραπάνω θα είναι χρήσιμο για την διοίκηση αυτή την στιγμή».

Σε ερώτηση για τα οικονομικά προβλήματα γενικότερα στον κόσμο του βόλεϊ τόνισε: «Φέτος είναι για πολύ δύσκολο χρονιά για όλους, οι χορηγοί έχουν σχεδόν εξαφανιστεί, η Πολιτεία δεν δίνει χρήματα και τα σωματεία είναι σε πολύ δύσκολη θέση.

Η Πολιτεία δεν μας δίνει καμία διέξοδο, έχει κλείσει την πόρτα και δεν βοηθά το άθλημα, τα σωματεία πλέον έχουν αναλάβει όλα τα έξοδα και είναι πολύ δύσκολο. Πιστεύω ότι στα επόμενα χρόνια θα επιζήσουν μόνο οι ομάδες που έχουν κόσμο να βοηθήσει, ο Ηρακλής έχει πολύ κόσμο και πιστεύω ότι θα βοηθήσουν ώστε να μπορέσει να συντηρηθεί το τμήμα.

Αφού η Πολιτεία δεν είχε σκοπό να βοηθήσει εξ αρχής, θα έπρεπε να το έχει πει από την πρώτη στιγμή και όχι να μην δίνει τώρα όσα έχει υποσχεθεί. Αντίθετα έκοψε απότομα όλες τις επιχορηγήσεις και επίσης δεν έκανε μια προσπάθεια να βοηθήσει τα σωματεία να βρουν χορηγούς.

Στην Τουρκία για παράδειγμα η Πολιτεία βοήθησε τα σωματεία να βρουν χορηγούς θεσπίζοντας ειδικό νόμο για φοροαπαλλαγές στις εταιρείες που επενδύουν στον αθλητισμό αλλά εδώ δεν υπάρχει κάτι ανάλογο, η Πολιτεία δεν προστάτεψε τα σωματεία όπως έπρεπε»

Κλείνοντας, ο κ.Μανωλόπουλος αναφέρθηκε πάλι στο παιχνίδι με την Διναμό:
«Έχουμε μια καλή παράδοση με τις ρωσικές ομάδες, που έχουν υψηλό επίπεδο αλλά δεν είναι σαν τις ιταλικές ή τις γαλλικές.

Παίζουν ίδιο βόλεϊ με τις ελληνικές ομάδες, βασίζοντας κυρίως στα ύψη, την δύναμη και το σέρβις, δεν παίζουν γρήγορο βόλεϊ όπως στην Ιταλία ή την Γαλλία. Είναι ομάδες που μπορούν να αντιμετωπιστούν από τις ελληνικές αλλά πρέπει να μην τις αφήσεις να βρουν ρυθμό, να τις πιέσεις ώστε να κάνουν λάθη για να έχει τύχη στο παιχνίδι».

Σχετικά Άρθρα

Γκιόν: “Είναι τέλεια στον Ηρακλή – Ομάδα με τεράστια ιστορία”

Βόλει

Back to Top