“Ο καλός Ηρακλής, περνάει” (Video)

Την νίκη με οποιοδήποτε σκορ θα επιδιώξει να πετύχει ο Ηρακλής την Τετάρτη (08/02, 20.00) στο ΔΑΚ Ευόσμου κόντρα στην Ντιναμό Μόσχας, προκειμένου να διεκδικήσει …

Ηρακλής

Την νίκη με οποιοδήποτε σκορ θα επιδιώξει να πετύχει ο Ηρακλής την Τετάρτη (08/02, 20.00) στο ΔΑΚ Ευόσμου κόντρα στην Ντιναμό Μόσχας, προκειμένου να διεκδικήσει μέσω του «χρυσού» σετ την πρόκριση του στα ημιτελικά του CEV CUP.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Σωτήρης Δρίκος, δήλωσε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Είναι ένα παιχνίδι τελικός. Εχει όλα τα χαρακτηριστικά του. Δηλαδή δεν μας ενδιαφέρει το σκορ, είτε είναι 3-0 είτε 3-2. Μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη. Είναι αυτοσκοπός. Σε αυτά τα παιχνίδια παίζουν ρόλο αρκετοί παράγοντες. Παίζει ρόλο σημαντικό η έδρα, το πώς θα ξεκινήσεις το παιχνίδι και το πως θα εκμεταλλευτείς τις αδυναμίες του αντιπάλου. Το παιχνίδι στη Μόσχα μας έδωσε αυτό το θετικό στοιχείο, ότι είδαμε αρκετά πράγματα από τη Διναμό και έχω την αίσθηση ότι ο καλός Ηρακλής μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Όλα όμως αυτά θα φανούν στο γήπεδο».

Είπε ακόμα… «Ένα παιχνίδι με μία ρώσικη ομάδα που έρχεται από μία μεγάλη σχολή του βόλεϊ και από ένα ισχυρό πρωτάθλημα είναι πάντα δύσκολο. Είχαμε την ευκαιρία στο πρώτο ματς να εντοπίσουμε τα πολλά δυνατά και τα λίγα αδύνατα σημεία της Ντιναμό και τώρα στο δεύτερο αγώνα ο στόχος μας είναι να προστατευτούμε όσο μπορούμε καλύτερα από ην δύναμη του σέρβις της και να μπορέσουμε αντίστοιχα να πιέσουμε εμείς με το δικό μας σέρβις ώστε να την οδηγήσουμε σε λάθη. Η ιδιαίτερη μορφή του παιχνιδιού απαιτεί εγρήγορση και πίστη στο σκοπό. Θέλουμε να πάμε το παιχνίδι στα πέναλτι. Σημαντικός παράγοντας θα είναι η βοήθεια του κόσμου, που παρακινεί την ομάδα να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης». 

Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι διαιτητές Μίρκο Γιάνκοβιτς (Σερβία) και Χάρι Σαλαμπασιάν (Βουλγαρία), ενώ δεν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη. Η BlueArena, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι της ομάδας, θα βρίσκεται εκεί και θα σας μεταφέρει με βίντεο και εικόνες όλα όσα συμβούν στον Εύοσμο.

 ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΔΡΙΚΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Νίλσον: “Ακόμη ανατριχιάζω με το πάθος και την τρέλα του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ”

Βόλει

Σημαντική εξέλιξη: Πώς ρυθμίζεται την υπόθεση των παλαιών οφειλών και για τον Ηρακλή!

Βόλει

Back to Top