“Θέλει στήριξη και καρδιά…” (Video)

Ο Κώστας Προύσαλης επέστρεψε και είναι έτοιμος να προσφέρει τεράστια χαρά στον κόσμο, αφού θέλει όσο τίποτα άλλο να πάρει ο Ηρακλής αύριο (08/02) τη …

Ηρακλής

Ο Κώστας Προύσαλης επέστρεψε και είναι έτοιμος να προσφέρει τεράστια χαρά στον κόσμο, αφού θέλει όσο τίποτα άλλο να πάρει ο Ηρακλής αύριο (08/02) τη νίκη-πρόκριση και να συνεχίσει το ταξίδι του στην Ευρώπη.

Ο αρχηγός της ομάδας, τόνισε ό,τι το ατού του Ηρακλή, είναι ό,τι γνωρίζει καλά την αντίπαλό του σε σχέση με αυτήν, ενώ αποκάλυψε ποια θα πρέπει να είναι τα συστατικά της επιτυχίας στο αυριανό παιχνίδι.

Για το παιχνίδι με τη Διναμό, είπε: «Αυτό που θέλανε να πάρουμε στο παιχνίδι της Μόσχας το πήραμε. Δηλαδή θέλαμε να κατασκοπεύσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται το παιχνίδι της αντιπάλου μας. Πήγαμε με απουσίες. Ξέρουμε πλέον τι θα αντιμετωπίσουμε γιατί τους πιέσαμε πολύ στο τρίτο σετ και αυτό ήταν κάτι πάρα πολύ καλό. Μακάρι να το παίρναμε κι όλας να τους πιέζαμε ακόμα παραπάνω. Αλλά θεωρώ ότι ήταν να πάρουμε το πήραμε, από την κατασκοπεία. Αντίθετα η Διναμό δεν πήρε τίποτα από εμάς.

Σε ερώτηση για το αν επηρεάζει η κόπωση από τα συνεχή παιχνίδι, σχολίασε: «Είμαστε επαγγελματίες. Αυτά περί κούρασης εγώ δεν τα ακούω. Είναι η δουλειά μας και οφείλουμε να έχουμε τον οργανισμό μας έτοιμο για κάθε παιχνίδι. Όπως είδαμε και στο παιχνίδι με την Αλεξανδρούπολη δείξαμε χαρακτήρα. Παίξαμε για πρώτη φορά με όλους τους παίκτες που θεωρούνται βασικοί και τα πήγαμε πολύ καλά.

Οσο για τι πρέπει να έχει ο Ηρακλής για να πάρει την νίκη, είπε: «Για να πάρουμε την νίκη, θέλει στήριξη, καρδιά και βολειμπολική παιδεία για να πάμε το παιχνίδι στο «χρυσό» σετ γιατί όπως ξέρουμε και είδαμε η Διναμό έχει τέσσερις παίκτες παγκοσμίου κλάσης. Aυτό που υπόσχομαι στον κόσμο που θα έρθει αύριο να μας στηρίξει είναι ό,τι θα δει μια αγωνιστική ομάδα».

TO ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ


Σχετικά Άρθρα

Back to Top