“Για τον κόσμο μας και μόνο” (video)

Ο Αντρέι Κράβαρικ, είναι όχι μόνο η ψυχή αυτής της ομάδας, αλλά σε κάθε παιχνίδι με την απόδοσή του δείχνει πως παραμένει ένας από τους …

Ηρακλής

Ο Αντρέι Κράβαρικ, είναι όχι μόνο η ψυχή αυτής της ομάδας, αλλά σε κάθε παιχνίδι με την απόδοσή του δείχνει πως παραμένει ένας από τους ηγέτες αυτής της ομάδας.

Ο 40χρονος άσος, μίλησε για το αυριανό (08/02) παιχνίδι με την Διναμό Μόσχας και τόνισε πως με πίστη και καλή εμφάνιση ο Ηρακλής μπορεί να πάρει την πρόκριση.

Επίσης, έστειλε το μήνυμα του (όπως πάντα συνηθίζει άλλωστε) και αναφέρθηκε στους λόγους όπου ο κόσμος πρέπει να βρεθεί αύριο στο γήπεδο και να ενισχύσει την ομάδα, όχι μόνο ψυχολογικά αλλά και οικονομικά.

Στα πρώτα του λόγια αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι, είπε: «Πραγματικά είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά όποτε λέγαμε ότι υπάρχει κάποιο παιχνίδι της χρονιάς, το κερδίζαμε. Είναι σημαντικό και περιμένουμε όχι μόνο από τον κόσμο που ξέρουμε και πάλι ό,τι θα είναι άλλος ένας παίκτης του Ηρακλή, αλλά περιμένουμε και από την ομάδα να πιάσουμε μια κορυφαία επίδοση και να πάρουμε τη νίκη και να οδηγήσουμε το παιχνίδι στο «χρυσό» σετ, εκεί όπως ξέρουμε, όλα είναι ανοικτά. Η Διναμό μπορεί να έχει κερδίσει με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, όμως αυτό δεν έχει σημασία. Εχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μπορούμε και το έχουμε αποδείξει ό,τι μπορούμε να πετύχουμε».

Για τις απουσίες που είχε όλο αυτό το διάστημα η ομάδα, σχολίασε: «Σίγουρα η ομάδα έχει παίξει με άλλο σχέδιο από την αρχή και μετά. Οποιος βασικός παίκτης και αν λείπει από την ομάδα είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα. Και αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες και όχι μόνο για εμάς. Γι’ αυτό θέλουμε και εγώ και ο Ρολάντο, τώρα που επιστρέφουμε να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε για να φανεί πως η απουσία μας στη Μόσχα ήταν πραγματικά αληθινή. Υπάρχει σίγουρα πίεση όμως είμαστε έμπειρη ομάδα και μπορούμε το αντιμετωπίσουμε αυτό».

Ο Αντρέι Κράβαρικ δεν θα μπορούσε να μην θυμηθεί τα παιχνίδι του 2006, όταν ο Ηρακλής είχε κερδίσει με 3-0 την Διναμό και πάλι στον Εύοσμο: «Πραγματικά απίστευτο παιχνίδι. Η Διναμό επαιξε με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και κερδίσαμε. Μάλιστα αν θυμάμαι καλά είχα τραυματιστεί κι όλας στο δεύτερο σετ. Μπορούμε να το επαναλάβουμε και αύριο αυτό. Θέλουμε να κάνουμε ίδια επίδοση όπως σε εκείνο το παιχνίδι του 2006 και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Κλείνοντας, σχολίασε και το μπλουζάκι που θα δώσει αύριο η διοίκηση στον κόσμο με την αγορά του εισιτηρίου: «Το μπλουζάκι που δίνει η διοίκηση και το οποίο αναγράφει πάνω «Ηρακλής στα εύκολα, Ηρακλάρα στα δύσκολα», είναι κάτι που ενώνει τους τελευταίους μήνες όλον τον κόσμο του Ηρακλή. Δεν είναι απλά ένα μπλουζάκι που το φοράμε, αλλά είναι ότι ο Ηρακλής θέλει να πετύχει. Το αυριανό παιχνίδι αν το κερδίσουμε θα μας δώσει πολλές δυνάμεις και δεν θέλω να κρύβομαι αλλά θα μας δώσει και οικονομικές λύσεις».

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΡΑΒΑΡΙΚ

Σχετικά Άρθρα

Back to Top