Η ανακοίνωση και τα εισιτήρια

Κάλεσμα στον κόσμο, ώστε να στηρίξει την προσπάθεια του Ηρακλή στον αγώνα με την Ντιναμό Μόσχας έκανε πριν από λίγο με ανακοίνωσή της η διοίκηση …

Ηρακλής

Κάλεσμα στον κόσμο, ώστε να στηρίξει την προσπάθεια του Ηρακλή στον αγώνα με την Ντιναμό Μόσχας έκανε πριν από λίγο με ανακοίνωσή της η διοίκηση των “κυανολεύκων” ενώ παράλληλα ξεκίνησε και η διάθεση των εισιτηρίων για τον κρίσιμο αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Την Τετάρτη (8/2, 20.00) ο Ηρακλής θα δώσει την μεγάλη «μάχη» του στο ΔΑΚ Ευόσμου για την πρόκριση στα ημιτελικά του CEV CUP, απέναντι στην Ντιναμό Μόσχας. Είμαστε σίγουροι πως για ακόμα μία φορά το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Είμαστε σίγουροι πως και πάλι οι φίλαθλοι μας θα ωθήσουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο την ομάδα μας να πετύχει τον σκοπό της. Αυτό που επιθυμούμε είναι μαζί με την ηθική και την οικονομική τους στήριξη, σε ένα γήπεδο το οποίο θα επιδιώξουμε να «βάψουμε» μπλε. Για αυτό τον σκοπό θα κυκλοφορήσουν μπλουζάκια που θα αναγράφουν το σλόγκαν «Στα εύκολα Ηρακλής, στα δύσκολα Ηρακλάρα» και τα οποία θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου, μαζί με την αγορά εισιτηρίου.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ και με την αγορά τους οι φίλοι της ομάδας θα παραλαμβάνουν αυτόματα και ΔΩΡΕΑΝ το συγκεκριμένο μπλουζάκι.

Οι φίλαθλοι του Ηρακλή θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια του αγώνα με την Ντιναμό Μόσχας ΜΟΝΟ από τα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου, την Δευτέρα (6/2, 13.00-21.00), την Τρίτη (7/2, 09.00-21.00) και την Τετάρτη (8/2, 09.00-19.00).

Υ.Γ Φοράμε τον Ηρακλή, στηρίζουμε τον Ηρακλή”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top