Υπό την απειλή του χιονιά…

Την καλησπέρα μου σε όλα τα φιλαράκια της BlueArena. Υπό την απειλή του χιονιά μπαίνουμε αυτή την εβδομάδα στο στίβο μάχης, λόγω το ότι μπορεί …

Η πρόταση της ημέρας

Την καλησπέρα μου σε όλα τα φιλαράκια της BlueArena. Υπό την απειλή του χιονιά μπαίνουμε αυτή την εβδομάδα στο στίβο μάχης, λόγω το ότι μπορεί ίσως να αναβληθούν κάποια παιχνίδια, από την επέλαση της κακοκαιρίας σε όλη την Ευρώπη.

Πάμε ευθύς αμέσως να δούμε τι υπάρχει για σήμερα.

Lierse vs Standard (2)

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση και οι δύο ομάδες. Ανώτερη σαν ποιότητα ρόστερ η Standard, με καλή παράδοση όποτε αντιμετωπίζει την Lierse, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Θα επιλέξω το διπλό της Standard σε απόδοση (1,95).

Gaziantepsor vs Galatasaray (2)

Χαμός στο ίσιωμα γίνεται εκεί στην Τουρκία της τελευταίες αγωνιστικές. Τελείως κόντρα στη ροή των παικτών του στοιχήματος. Ειδικά δε, όταν χάνουν όλοι οι πρωτοπόροι μαζί, από ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας. Δεν έχω να πω και πολλά, πολύ δύσκολα όλα τα παιχνίδια, πολύ δύσκολο και αυτό. Τι να κάνουμε, εμείς θα προτιμήσουμε και πάλι Galatasaray. Επιλογή το διπλό της Galata σε απόδοση (2,00).

Las Palmas vs Guadalajara (1)

Παραδοσιακά πολύ δύσκολη έδρα, η έδρα της Las Palmas, για όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Πόσω μάλλον για την ανύπαρκτη εκτός έδρας νεοφώτιστη Guadalajara. Επιλογή ο άσσος της Las Palmas σε απόδοση (1,95).

Dijon vs Valenciennes (1)

Εντελώς ανύπαρκτη στα εκτός έδρας η ομάδα της Valenciennes , ότι κάνει και ότι έχει καταφέρει, το πετυχαίνει μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια. Λόγω της ανυπαρξίας της φιλοξενούμενης ομάδας, θα πάω με τους γηπεδούχους της Dijon. Θα επιλέξω τον άσσο της Dijon σε απόδοση (2,50).

Lokeren vs Mons (1)

Βάσει της εικόνας των ομάδων στα τελευταία παιχνίδια, δίκαια είναι το φαβορί του αγώνα η Lokeren. Η Mons δεν πείθει γενικώς με την παρουσία της και ειδικά δε στα εκτός έδρας στην κυριολεξία χάνει τα… αυγά και τα πασχάλια. Η φιλοξενούμενη ομάδα έπαιξε μεσοβδόμαδα για το κύπελλο και υπέστη εντός έδρας ήττα από την Κορτράικ. Η Κορτράικ η οποία έπαιξε στον αγώνα με πολλές απουσίες, αλλά παρ΄ όλα αυτά κέρδισε. Θα επιλέξω τον άσσο της Lokeren σε απόδοση (2,10).

 

Bordeaux vs Toulouse (1)

Η γενική φόρμα των ομάδων, η συμπεριφορά εντός της Bordeaux, η ανυπαρξία στα εκτός της Toulouse, αλλά και η πρόσφατη παράδοση εντός χρίζουν δίκαιο φαβορί την Bordeaux. Μέσα στης επιλογές μου και ο άσσος της Bordeaux σε απόδοση (2,00)

 

Στη σούμα, σε σύστημα με ζητούμενα : Standard (1,95) – Galatasaray (2,00) – Las Palmas (1,95) – Dijon (2,50) – Lokeren (2,10) –Bordeaux (2,00).

Kαλά να περνάτε, τα σέβη μου ….

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top