Ρεσιτάλ κόσμου στην Αλεξανδρούπολη (video)

Ο κόσμος ήταν (4/2) και εκεί, ήταν και στην Αλεξανδρούπολη και έστειλε και από εκεί το δικό του μήνυμα. «Λευτεριά στους οπαδούς», φώναξαν στη διάρκεια …

Ηρακλής

Ο κόσμος ήταν (4/2) και εκεί, ήταν και στην Αλεξανδρούπολη και έστειλε και από εκεί το δικό του μήνυμα. «Λευτεριά στους οπαδούς», φώναξαν στη διάρκεια του παιχνιδιού του βόλεϊ της ομάδας με τον Εθνικό, χωρίς να ξεχνάνε τα δικαστήρια της επόμενης εβδομάδας.

Ένα ακόμη μήνυμα αλληλεγγύης πέρασε, ήταν ηχηρό και απόλυτα εναρμονισμένο με τη γενικότερη συμπαράσταση προς τους οπαδούς της ομάδας.

Ο κόσμος –και στην Αλεξανδρούπολη- δεν σταμάτησε να ενισχύει με τις φωνές του τον Ηρακλή. «Οπου πας μαζί σου θα ‘μαι», «Ηρα, φωνάζω και λέω, δεν θα σ’ αφήσω ποτέ», συνθήματα που αποδεικνύονται έμπρακτα στις κερκίδες.

Ο κόσμος έδωσε το δικό του ρεσιτάλ και έκανε την ομάδα, σε ένα ακόμη παιχνίδι, να μην νιώθει μόνη, βοηθώντας την με τον καλύτερο τρόπο να φτάσει σε μια καθαρή νίκη. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι παίκτες του Ηρακλή πήγαν προς το μέρος της κερκίδας που ήταν οι φίλοι της ομάδας για να τους ευχαριστήσουν. Το βίντεο είναι χαρακτηριστικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σχετικά Άρθρα

Back to Top