Δρίκος: «Λες και ήταν η πρώτη αγωνιστική» (Video)

Ο Σωτήρης Δρίκος στις δηλώσεις του στάθηκε στην αναγκαιότητα που υπήρχε τη δεδομένη στιγμή ο Ηρακλής να δώσει ένα δυνατό τεστ, καθώς επισήμανε ότι ο …

Ηρακλής

Ο Σωτήρης Δρίκος στις δηλώσεις του στάθηκε στην αναγκαιότητα που υπήρχε τη δεδομένη στιγμή ο Ηρακλής να δώσει ένα δυνατό τεστ, καθώς επισήμανε ότι ο Εθνικός ήταν ένας σκληρός αντίπαλος.

Ο κόουτς των κυανόλευκων είπε στην αρχική του τοποθέτηση: «Νομίζω είναι καλό πάντα να ανησυχείς σ’ ένα παιχνίδι. Ηταν για μας λες και ήταν η πρώτη αγωνιστική.

Δείξαμε κάποια τέτοια συμπτώματα και ειδικά στο δεύτερο σετ, όπου παρουσιάσαμε κενά διαστήματα στην απόδοση μας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Εθνικός να πάρει διαφορά», και συμπλήρωσε για τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος: «Είμαι βέβαιος ότι θα βελτιωθούμε στη συνέχεια, προκειμένου να παίξουμε αυτό που πραγματικά μπορούμε».

Καταλήγοντας, ο Δρίκος υπογράμμισε για το κρίσιμο ματς που ακολουθεί με τη Διναμό: «Εγώ θέλω να πω συγχαρητήρια στον Εθνικό. Επαιξε πραγματικά πολύ καλά και μας έκανε πολύ καλό τη στιγμή που το είχαμε ανάγκη ενόψει της αναμέτρησης με την Διναμό Μόσχας».

Σχετικά Άρθρα

Μήνυμα Λεονίδη στους Ηρακλειδείς, μέσω… ΓκοτζΗΡΑ (pic)

Βόλει

“Πρώτα να αποδείξει ποιος είναι, μέσω του βόλεϊ…”

Ποδόσφαιρο

Λεονίδης: “Θέλουμε πρώτα το βόλεϊ, για να αποδείξουμε τις δυνατότητές μας”

Ποδόσφαιρο

Back to Top