Ο Εύοσμος “βάφεται” μπλε

Ο Ηρακλής την Τετάρτη (08/02) δίνει το πιο κρίσιμο μέχρι στιγμής παιχνίδι της σεζόν, καθώς με νίκη επί της Διναμό Μόσχας, θα προκριθεί στην ημιτελική …

Ηρακλής

Ο Ηρακλής την Τετάρτη (08/02) δίνει το πιο κρίσιμο μέχρι στιγμής παιχνίδι της σεζόν, καθώς με νίκη επί της Διναμό Μόσχας, θα προκριθεί στην ημιτελική φάση του CEV CUP.

Ως γνωστόν, στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στη Μόσχα, η ομάδα του Σωτήρη Δρίκου, λύγισε από της «ηχηρές» απουσίες των Αντρέι Κράβαρικ και Ρολάντο Ντεσπέιν και ηττήθηκε με 3-0.

Το αποτέλεσμα αυτό όμως λίγη σημασία έχει. Και αυτό γιατί με οποιαδήποτε νίκη ο Ηρακλής, θα στείλει το παιχνίδι στο λεγόμενο «χρυσό» σετ. Με τον νικητή να τα παίρνει όλα…

Κοινώς όλο το παιχνίδι μπορεί να είναι κάλλιστα ένα σετ.

Ο Ηρακλής, ωστόσο με τους Κράβαρικ και Ντεσπέιν στην σύνθεσή του είναι εντελώς διαφορετική ομάδα και με τον κόσμο στο πλευρό του, μπορεί και έχει ίσες πιθανότητες πρόκρισης, μαζί με τους Ρώσους.

Η διοίκηση του ΤΑΑ, προχώρησε σε μια πρωτοποριακή κίνηση για να προσεγγίσει τον κόσμο για να έρθει στον Εύοσμο και να σπρώξει την ομάδα στη νίκη και έτσι μαζί με το εισιτήριο του αγώνα (15 ευρώ είναι η τιμή του), θα δίνει δωρεάν στον κόσμο και ένα μπλουζάκι στα χρώματα της ομάδας, το οποίο στην μπροστά όψη του θα αναγράφει το σλόγκαν «Στα εύκολα Ηρακλής, στα δύσκολα Ηρακλάρα», το οποίο και σας παρουσιάζει η BlueArena.

Ετσι όλο το κλειστό του Ευόσμου, θα είναι μπλε, όπως αναφέρει και ο τίτλος… 

Σχετικά Άρθρα

Ανοίγει η “βεντάλια” του νέου ρόστερ – Ανακοινώθηκε ο γιγαντόσωμος Κάιο Τιμπό

Βόλει

Ντεσποτόφσκι: Η τρέλα για τον κόσμο του Ηρακλή και το πολυετές “φλερτ”

Βόλει

Ο Ντεσποτόφσκι “ανακοίνωσε” τη μεταγραφή του στον Ηρακλή! (pic)

Βόλει

Συμφωνία με τον Ντεσποτόφσκι! – Έτοιμο ρόστερ! – Αναμονή για Λεωνίδη!

Βόλει

Back to Top