Χωρίς Κράβαρικ στη Μόσχα

Ωρα Ευρώπης για τον Ηρακλή, αυτή την εβδομάδα καθώς την Τετάρτη (01/02, 17.00 ώρα Ελλάδος), θα αντιμετωπίσει στην Μόσχα, την Διναμό. Η αποστολή των Κυανόλευκων, …

Ηρακλής

Ωρα Ευρώπης για τον Ηρακλή, αυτή την εβδομάδα καθώς την Τετάρτη (01/02, 17.00 ώρα Ελλάδος), θα αντιμετωπίσει στην Μόσχα, την Διναμό. Η αποστολή των Κυανόλευκων, θα αναχωρήσει αύριο (31/1) στις 4.50 τα ξημερώματα και θα αφιχθεί στη Μόσχα, μέσω Ζυρίχης.

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ακούει στο όνομα του Αντρέι Κράβαρικ, ο οποίος δεν θα ταξιδέψει, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο. Ετσι ο Σωτήρης Δρίκος σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ προτίμησε να προφυλάξει τον άσο της ομάδας για να είναι ετοιμοπόλεμος στη συνέχεια, καθώς και στο παιχνίδι με τους Ρώσους την επόμενη εβδομάδα στον Εύοσμο, το οποίο και θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV CUP.

Από ΄κει και πέρα όπως ενημέρωσε και επίσημα το ΤΑΑ Ηρακλής, σε ότι αφορά τον ρολάντο Ντεσπέιν, έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες και την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει εφόσον πετάξει για την ρώσικη πρωτεύουσα μέσω Αθηνών.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top