Προύσαλης : «Επιτέλους ήρθε ο καιρός»

Ο Κώστας Προύσαλης σαφώς ήταν χαρούμενος, καθώς πάτησε… τάραφλεξ μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, με τον κόσμο να τον αποθεώνει κατά την είσοδο του …

Ηρακλής

Ο Κώστας Προύσαλης σαφώς ήταν χαρούμενος, καθώς πάτησε… τάραφλεξ μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, με τον κόσμο να τον αποθεώνει κατά την είσοδο του στην αναμέτρηση.


Ο έμπειρος πασαδόρος τόνισε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε: «Επιτέλους ήρθε ο καιρός να επιστρέψω. Θα μπορούσε να ήταν και περισσότερος ο καιρός, που θα απουσίαζα. Ήταν ένας σοβαρός τραυματισμός. Θέλω να ευχαριστήσω τον γυμναστή μου, Νίκο Τσάτσα που με βοήθησε πολύ να ξεπεράσω το πρόβλημα που είχα και μπόρεσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να επιστρέψω στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Πήγαν όλα καλά. Η αποθεραπεία πάει ακόμα καλύτερα και με τον κατάλληλο χειρισμό μέρα με τη μέρα θα είμαι έτοιμος».

Για την εικόνα του αγώνα, σχολίασε: «Η Λαμία έχει μία πολύ καλή ομάδα. Η απουσία του βασικού της πασαδόρου της προδίδει ένα βασικό στιλ παιχνιδιού μέσα στο γήπεδο. Θεωρώ ότι και ο άλλος πασαδόρος που έπαιξε σήμερα ήταν καλός, αλλά σίγουρα χρειάζεται πάντα ο βασικός πασαδόρος σε μία ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θεωρώ ότι παίξαμε καλά σε κάποια σημεία του παιχνιδιού».

Τέλος, ο Προύσαλης έδειξε την πίστη του για τις αναμετρήσεις με τη Ντιναμό, απρότι παραδέχτηκε ότι πρόκειται για μία καλύτερη ομάδα: «Δεν μπορούμε να χαρούμε για τίποτα. Κοιτάμε τον αγώνα της Τετάρτης. Κοιτάμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση πάνω από όλα, ώστε να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου, που χάσαμε στο ματς με τη Νόλικο.

Από κει και πέρα, να τα δώσουμε όλα για τον επαναληπτικό που είναι στην έδρα μας και με τη βοήθεια του κόσμου, ώστε να καταφέρουμε το ακατόρθωτο. Γιατί σ’ αυτό το ζευγάρι φαβορί είναι η Ντιναμό γιατί έχει και μεγαλύτερο μπάτζετ και καλύτερη ομάδα και καλύτερους παίκτες, αλλά θεωρώ ότι αν είμαστε όλοι ενωμένοι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση».

Σχετικά Άρθρα

Γκιόν: “Είναι τέλεια στον Ηρακλή – Ομάδα με τεράστια ιστορία”

Βόλει

Back to Top