Δρίκος: «Ο Κώστας τροφοδοτεί αυτοπεποίθηση»

Ο Σωτήρης Δρίκος ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη που σημείωσε ο Ηρακλή επί της Λαμίας, καθώς όπως υποστήριξε οι αθλητές του εκμεταλλεύτηκαν τα τρωτά …

Ηρακλής

Ο Σωτήρης Δρίκος ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη που σημείωσε ο Ηρακλή επί της Λαμίας, καθώς όπως υποστήριξε οι αθλητές του εκμεταλλεύτηκαν τα τρωτά σημεία του αντιπάλου.

Παράλληλα, ο κόουτς των κυανόλευκων αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Κώστα Προύσαλη, ενώ για ακόμη μία φορά υπογράμμισε ότι τα πάντα θα κριθούν στα πλέι φο.

Ο Δρίκος είπε στην αρχική του τοποθέτηση: «Η Λαμία έδειξε εύκολα κάποιες αδυναμίες σε σερβίς και υποδοχή. Εμείς νομίζω από την πλευρά μας ήμασταν καλύτεροι στην επίθεση και κερδίσαμε το παιχνίδι. Μια μικρή δικαιολογία νομίζω που έχουμε είναι ότι η Λαμία αγωνιζόταν χωρίς τον βασικό της πασαδόρο. Παίζανε με τον αναπληρωματικό που δεν ξέραμε καθόλου τον τρόπο του παιχνιδιού του. Και θεωρώ ότι σε κάποια σημεία και κυρίως σε μπλοκ και άμυνα ήμασταν καλύτεροι», και πρόσθεσε: «Αυτό βέβαια δεν δικαιολογείται. Οι απαιτήσεις όλων για την ομάδα είναι μεγαλύτερες και πρέπει γρήγορα να μπορέσουμε να ανταποδίδουμε στις απαιτήσεις αυτές».

Για την επιστροφή του Προύσαλη, επισήμανε: «Σε μια ομάδα όταν βλέπεις έναν αθλητή να έχει μια μεγάλη ατυχία και αυτός να παλεύει να γυρίσει όσο πιο γρήγορα μπορεί και το πετυχαίνει νομίζω ότι αυτός ο αθλητής νομίζω τροφοδοτεί την αυτοπεποίθηση της ομάδα και των υπόλοιπων συμπαικτών του πάρα πολύ. Νομίζω ο Κώστας όταν αποκατασταθεί και είναι έτοιμος στο 110% η ατυχία που είχε θα μας βοηθήσει και αγωνιστικά και ψυχολογικά».

Καταλήγοντας, ο προπονητής του Ηρακλή για τη διαφορά που πήρε η ομάδα του μετά την ήττα του Ολυμπιακού, τόνισε: «Κατά τη γνώμη του στις ελληνικές διοργανώσεις όλα θα κριθούν στο τέλος. Είναι σαφές βέβαια ποιες θα είναι οι πρώτες τέσσερις ομάδες. Πιστεύω δύσκολα θα αλλάξει κάτι στην τετράδα. Είναι σημαντικό το τετριμμένο, το πώς θα παρουσιαστούν αυτές οι ομάδες τον Απρίλιο».

 

Σχετικά Άρθρα

Γκιόν: “Είναι τέλεια στον Ηρακλή – Ομάδα με τεράστια ιστορία”

Βόλει

Back to Top