Επιστολή διαμαρτυρίας στην Κούνεο

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ιταλική Κούνεο έστειλε το ΤΑΑ Ηρακλής και την οποία κοινοποίησε στη CEV. Η επιστολή αφορά το παιχνίδι της Κούνεο με την Ουντερχάκινγκ, για …

Ηρακλής

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ιταλική Κούνεο έστειλε το ΤΑΑ Ηρακλής και την οποία κοινοποίησε στη CEV.

Η επιστολή αφορά το παιχνίδι της Κούνεο με την Ουντερχάκινγκ, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αναλυτικά το κείμενο αυτής:

«Αγαπητοί κύριοι,

Με λύπη, γίναμε μάρτυρες της εξέλιξης του τελευταίου παιχνιδιού σας, εντός έδρας, για τη φάση των ομίλων του Champions League εναντίον της Ουντερχάκινγκ. Η Κούνεο είναι μια από τις ισχυρότερες ομάδες στην Ιταλία και σε όλη την Ευρώπη με μεγάλη ιστορία.

Ο διασυρμός και η ήττα από τη γερμανική ομάδα η οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι συγκρίσιμη με το μέγεθος της Κούνεο είναι ακατανόητη

Ο προπονητής σας, Φλάβιο Γκουλινέλι που είναι πολύ γνωστός στη Θεσσαλονίκη από τη συνεργασία του με τον Ηρακλή αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει παίκτες-κλειδιά της Κούνεο και να δώσει την ευκαιρία στην Ουντερχάκινγκ να κερδίσει το παιχνίδι

Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα σας, αλλά αυτό δεν ισχύει και για τους Γερμανούς, τον Ηρακλή και τη Λουμπλιάνα. Το αποτέλεσμα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να κριθεί η πρόκριση της τρίτης καλύτερης ομάδας των γκρουπ στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιστεύουμε ότι η Ουντερχάκινγκ παίζοντας εναντίον των αναπληρωματικών παικτών της Κούνεο, κι ενώ η νίκη ήταν ένα αποτέλεσμα-μονόδρομος για αυτούς, φάνηκε -σε όλους του Ευρωπαίους φιλάθλους- ως μεταλλαγή της διοργάνωσης.

Η Κούνεο έπαιξε με όλους τους παίκτες-αστέρια της σε όλα τα παιχνίδια, αλλά ειδικά εναντίον της Ουντερχάκινγκ, το τελικό αποτέλεσμα μεταλλάχθηκε από τις αλλαγές του προπονητή.

Εμείς, ως διοίκηση του Ηρακλή, θα συνεχίσουμε να διαμαρτυρόμαστε γιατί η μεγάλη μας αγάπη για το άθλημα μας υποχρεώνει να το διαφημίζουμε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αυτό που πετύχατε να κάνετε με τέτοιες ενέργειες ήταν να το δυσφημίσετε».

 

Σχετικά Άρθρα

Μήνυμα Λεονίδη στους Ηρακλειδείς, μέσω… ΓκοτζΗΡΑ (pic)

Βόλει

“Πρώτα να αποδείξει ποιος είναι, μέσω του βόλεϊ…”

Ποδόσφαιρο

Λεονίδης: “Θέλουμε πρώτα το βόλεϊ, για να αποδείξουμε τις δυνατότητές μας”

Ποδόσφαιρο

Back to Top