Μεσοβδόμαδη Αγγλική πεντάδα

Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα της BlueArena. Μεσοβδόμαδο πρόγραμμα με αγαπημένες μικρές Αγγλίας. Και πάμε ευθύς αμέσως χωρίς χρονοτριβή να δούμε τι θα παίξει η …

Η πρόταση της ημέρας

Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα της BlueArena.

Μεσοβδόμαδο πρόγραμμα με αγαπημένες μικρές Αγγλίας. Και πάμε ευθύς αμέσως χωρίς χρονοτριβή να δούμε τι θα παίξει η στήλη.

Scunthrope – Sheffield W.     (2)

Από το ξεκίνημα της σαιζόν η Sheffield, έχει βάλει στόχο ακόμη και την άνοδο. Διαθέτει σαφώς πολύ πιο ανώτερη ομάδα από την αντιπαλό της , αυτό είναι δεδομένο. Η γηπεδούχος Scunthrope, δεν είναι και αμάν καμιά σούπερ ομάδα, καθώς μετρά 1 μόλις νίκη στα τελευταία 14 παιχνίδια εντός εκτός.

Σαφώς σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, διαθέτουν το σύνολο για να αποδράσουν με την νίκη. Θα επιλέξω το διπλό της Sheffield W, σε απόδοση (2,35)

Wimbledon – Macclesfield     (1)

Η πρόσφατη φόρμα των ομάδων, λέει καθαρά και ξάστερα Wimbledon, μετά από ένα κακό σερί η γηπεδούχος ομάδα δείχνει να πατά καλύτερα πλέον μετά της 2 σερί νίκες. Αντίθετα από την άλλη, η συμπαθής Macclesfield  , δεν στρίβει με τίποτα, το πινακάκι της φόρμας της είναι βουτηγμένο στο κόκκινο.

Επιλογή ο άσσος της ανεβασμένης Wimbledon σε απόδοση (2,15)

Ebbsfleet – Tamworth   (1)

Η γενική φόρμα των ομάδων, η φόρμα στα τελευταία παιχνίδια εντός εκτός, αλλά και επίσης στα εκτός κυρίως, χρίζουν δίκαια φαβορί την γηπεδούχο ομάδα της Ebbsfleet. Σε κακή αγωνιστική φόρμα η Tamworth, και με πολλές και σημαντικές απουσίες παικτών στο σημερινό παιχνίδι.

Επιλέγω τον άσσο της Ebbsfleet σε απόδοση (2,25)

Barrow – Grismby    (2)

Σε τρομερή φόρμα των καιρό αυτό η Grismby, η οποία έφτασε της 6 σερί νίκες. Σπουδαίες εμφανίσεις για της φιλοξενούμενη, η οποία επίσης προέρχεται από 5 σερί διπλά. Όχι ότι και η Barrow δεν είναι καλή, αλλά η άλλη γαζώνει κανονικά. Υπάρχει και ένα στατιστικό στοιχείο που θέλει την Barrow στα τελευταία 6 παιχνίδια, να εναλλάση την ήττα με την νίκη, σειρά τώρα έχει η ήττα.

Θα επιλέξω το διπλό της πολύ φορμαρισμένης Grismby σε απόδοση (2,40)

Forest Green – Wrexham     (2)

Χωρίς πολλά λόγια, η Wrexham είναι το θηρίο και το αφεντικό της κατηγορίας. Φιγουράρει στην πρώτη θέση και προέρχεται από φοβερό σερί 8 νικών. Όλα υπέρ της τα έχει, φόρμα αγωνιστικά νέα και παράδοση χρίζουν χωρίς συζήτηση φαβορί τηνWrexham.

Το διπλό της Wrexham σε απόδοση (2,00) θα είναι μέσα στης επιλογές μου.

Στη σούμα, σε σύστημα με ζητούμενα : Sheffield W (2,35) – Wimbledon (2,15) – Ebbsfleet (2,25) – Grismby (2,40) -Wrexham (2,00).

Αυτά τα ολίγα για σήμερα, καλά να περνάτε, τα σέβη μου .

Σχετικά Άρθρα

Back to Top