«Χάθηκε» ο Δημητριάδης χωρίς να εισπράξει ούτε ευρώ ο Ηρακλής!

Δυστυχώς το ρεπορτάζ της BlueArena επιβεβαιώθηκε. Ο Τάσος Δημητριάδης, το μεγαλύτερο ταλέντο που διέθετε μέχρι σήμερα ο Ηρακλής στις ακαδημίες του, οδεύει προς τον ΠΑΟΚ.  Κατά …

Ακαδημία

Δυστυχώς το ρεπορτάζ της BlueArena επιβεβαιώθηκε. Ο Τάσος Δημητριάδης, το μεγαλύτερο ταλέντο που διέθετε μέχρι σήμερα ο Ηρακλής στις ακαδημίες του, οδεύει προς τον ΠΑΟΚ. 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Τηλυκράτη, πληροφορηθήκαμε -από έγκυρη πηγή- ότι ο 15χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή. Επικοινωνήσαμε με αρκετά στελέχη της διοίκησης του Ερασιτέχνη, τα οποία όμως δήλωναν παντελή άγνοια για το θέμα.

Στη συνέχεια μιλήσαμε τηλεφωνικά με τον ατζέντη του νεαρού, Λευτέρη Σιδηρόπουλο, τον οποίο εντοπίσαμε στην Γερμανία. Δίχως το παραμικρό ίχνος υπεκφυγής, μας επιβεβαίωσε πλήρως την πληροφορία.

«Ο παίκτης όντως είναι ελεύθερος. Η συμφωνία υπήρχε από το καλοκαίρι και είχε γίνει με τον κ. Παντελή. Τώρα απλά επικυρώθηκε. Μου χρωστούσε ο Ηρακλής 75.000 ευρώ, χάρισα αυτά τα χρήματα, με αντάλλαγμα την ελευθερία του Δημητριάδη».

Στην παρατήρηση ότι η οφειλή αφορά την ΠΑΕ και όχι τον Ερασιτέχνη, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. «Αυτό που ισχύει είναι ότι ο παίκτης νομίμως είναι ελεύθερος. Έχουμε στην κατοχή μας όλα τα έγγραφα με τις υπογραφές των υπευθύνων». 

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη επιμένουν ότι κανένα μέλος της σημερινής διοίκησης δεν υπέγραψε για να μείνει ο πιτσιρικάς ελεύθερος και από αύριο (24/1) θα ξεκινήσει η διερεύνηση της υπόθεσης. Ελπίζουμε η διερεύνηση να φτάσει σε βάθος και να αποκαλυφθεί ολόκληρη η αλήθεια.

Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε το ρεπορτάζ σε μία υπόθεση που… βρωμάει.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top