Για το μεγάλο μπαμ η Macclesfield!!!‏

Χαιρετώ όλα τα φιλαράκια της ΒlueArena. Πάμε ευθύς αμέσως στις σημερινές επιλογές, που η αλήθεια είναι πως είναι πολύ παχυλές και συνάμα πολύ δύσκολες.  Guingap – Nantes …

Η πρόταση της ημέρας

Χαιρετώ όλα τα φιλαράκια της ΒlueArena. Πάμε ευθύς αμέσως στις σημερινές επιλογές, που η αλήθεια είναι πως είναι πολύ παχυλές και συνάμα πολύ δύσκολες. 

Guingap – Nantes (2) 

Αντίθετη πορεία διανύουν οι δύο ομάδες, σε καλύτερη κατάσταση από πλευράς φόρμας η Nantes , καθώς μετρά 2 σερί νίκες. Η Guingap προέρχεται από 3 σερί ήττες, η δύο από αυτές δε, ήτανε αρκετά βαριές, αφού δέχτηκε σύνολο, 8 γκολ. 

Eκτίμηση : Αρκετά δύσκολο σημείο το διπλό, αλλά δεν δικαιολογείτε με τίποτα η διαφορά που υπάρχει στα σετάκια των αποδόσεων που κυκλοφορούν. Ως εκ τούτου, η απόδοση στα 4,50 φράγκα για πιθανή νίκη της Nantes , κάτι έχει να πει, τουλάχιστον σε μένα,για εσάς δεν ξέρω. 

Tranmere – Rochdale (1) 

Δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι ομάδες. οι οποίες προέρχονται από ήττες. Εντελώς ακίνδυνη ομάδα στα εκτός έδρας η Rochdale , καθώς σε 10 αναμετρήσεις μετρά 2-2-8, με μία εκ των χειρωτέρων αμυνών στο πρωτάθλημα. Όχι ότι και η Tranmere είναι σε καμιά σούπερ κατάσταση,αλλά τουλάχιστον είναι κατά πολύ πιο σταθερή, όταν παίζει εντός έδρας. Στα τελευταία 13 εντός έδρας παιχνίδια, η Tranmere μετρά 5-5-3.Προβάδισμα στον άσσο και στην καλή συμπεριφορά που δείχνει η Tranmere. Σε κακή φόρμα και με κακή παρουσία η Rochdale, καθώς μετρά σε 15 παιχνίδια 1 μόλις νίκη. Ενώ προέρχεται από 2 σερί ήττες, και 7 σερί παιχνίδια χωρίς τρίποντο. 

Eκτίμηση : Θα επιλέξω τον άσσο της Tranmere σε απόδοση (2.05) 

Hayes and Yeading – Ebbsfleet (2) 

Σε πολύ κακή κατάσταση η γηπεδούχος Hayes, καθώς μετρά μόλις 1 νίκη στα τελευταία 13 παιχνίδια. Με 10 ήττες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 νίκη. Από την άλλη η Ebbsfleet , δεν βρίσκεται και σε πάρα πολύ καλή φόρμα, αλλά γενικώς ως τώρα στο πρωτάθλημα δείχνει να είναι πιο ομάδα. Στα τελευταία 13 παιχνίδια η φόρμα της Ebbsfleet είναι, 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 νίκες. 

Eκτίμηση : Σαφώς δίκαιο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, καθώς είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά και πιο πάνω στο βαθμολογικό πίνακα. Επιλογή το διπλό της Ebbsfleet σε απόδοση (2,50) 

Wrexham – Brighton (1) 

Έχουμε πει σαν στήλη πως δεν παίζουμε τα κύπελλα, αλλά όμως, όταν είναι για τέτοια κύπελλα όπως αυτά στην Αγγλία, πολύ ευχαρίστως. Στην πρώτη θέση της Κόνφερανς βρίσκεται η Wrexham . Ομάδα πολύ δυνατή και ιδιαιτέρως επικίνδυνη για κάθε ομάδα. 

Eκτίμηση : Ζορίστηκε αρκετά στο πρώτο παιχνίδι η Brighton , καθώς έληξε 1-1. Δύσκολη αναμέτρηση, θα τα βρεί σκούρα μέσα στην έδρα της Wrexham. Με ρίσκο στον άσσο σε απόδοση (2,80) 

Bolton – Macclesfield (2) 

Στην πρώτη αναμέτρηση το παιχνίδι ήρθε 2-2. Πολύ καλή ήτανε η Macclesfield στο πρώτο παιχνίδι, μιας και προηγούνταν με 2-1, δεν μπόρεσε να κρατήσει όμως το σκορ, καθώς ισοφαρίστικε στην διάρκεια του παιχνιδιού. Η Bolton από την αρχή της χρονιάς είναι στην τελευταία θέση, όντας πολύ κακή ομάδα. Χωρίς ψυχολογία και με πολύ κακά αποτελέσματα, καθώς σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος, μετρά 1 νίκη και 1 ισοπαλία. 

Eκτίμηση : H Bolton δεν βλέπεται, κύπελλο είναι. η εκπλήξεις έρχονται για πλάκα, η Macclesfield είναι ανώμαλη ομάδα, και κάτι τέτοια κουφά διπλά φέρνει όποτε θυμάται, γιατί να μην σκάσει μια πολύ ωραία μπομπίτσα, την οποία θα την παίξω και σε μονό αποδεκτό !! Το διπλό της Macclesfield , πληρώνει απόδοση (12,00) 

Σε σύστημα με ζητούμενα θα τα παίξω, και ο Θεός βοηθός. Καλά να περνάτε τα σέβη μου ….

Σχετικά Άρθρα

Back to Top