Οι προτάσεις του Τenorio

Την καλησπέρα μου σε όλα τα φιλαράκια της BlueArena. Καιρό είχαμε να τα πούμε από εδώ, λόγω των ημερών και των εορτών ψιλοχαθήκαμε λιγάκι. Πάντως όπως …

Η πρόταση της ημέρας

Την καλησπέρα μου σε όλα τα φιλαράκια της BlueArena.

Καιρό είχαμε να τα πούμε από εδώ, λόγω των ημερών και των εορτών ψιλοχαθήκαμε λιγάκι. Πάντως όπως και νά έχει ,το στοίχημα δεν τελειώνει ποτέ. Αυτό είναι το τελευταίο αρθράκι για το 2011, ξανά μαζί και πάλι το νέο έτος. Καλή χρονιά να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο, με υγεία ευτυχία δόξα και χρήμα.

Πάμε τώρα στον νταλκά μας να δούμε τι έχουμε από το νησί, εκεί όπου δεν καταλαβαίνουν από τίποτα, ούτε γιορτές πρωτοχρονιές και χριστούγεννα, δώστους μπάλα και πάρτους την ψυχή.

Preston – Sheffield W (2)

Εντελώς τρελιάρα ομάδα η Preston, παρά το ότι παραμένει αήττητη για 4 σερί αγωνιστικές, γενικώς δεν διαθέτει καθόλου σταθερότητα. Από την άλλη η Sheffield W. , δείχνει πιο συμπαγής και σταθερή ομάδα. Παρά την ήττα της την περασμένη αγωνιστική παραμένει πολύ ισχυρό σύνολο. Πολύ δύσκολο το παιχνίδι σαφώς, δεν υπάρχει και εύκολο παιχνίδι, και ειδικά όταν μιλάμε για Αγγλία. Ισχυρή και δυνατή ομάδα η Sheffield, η οποία δείχνει σταθερότητα από την αρχή της χρονιάς σε σχέση με την αντιπαλό της.

Θα προτιμήσω το διπλό της Sheffield W. , σε απόδοση (2,50)

Macclesfield – Port Vale (2)

Αν και έχω κάποια συμπάθεια στην Macclesfield, εν τούτοις σήμερα θα προτιμήσω και πάλι την Port Vale. Είναι σε καλύτερη σαφώς αγωνιστική κατάσταση, έχει την πρόσφατη παράδοση με το μέρος της, αλλά και το κυριότερο την βρίσκω σε πολύ καλή απόδοση.

Θα επιλέξω το διπλό της Port Vale σε απόδοση (2,50)

Wycombe – Stevenage (2)

Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, σε καλύτερη και πιο δυνατή φόρμα η Stevenage.  Γενική αγωνιστική κατάσταση ομάδων και απόδοση στο διπλό, με κάνουν να επιλέξω την Stevenage.

 Επιλογή το διπλό της Stevenage, σε απόδοση (2,30)

Brentford – Milton Keynes Dons (2)

Σε φούλ φόρμα η M.K.DONS, ανεβασμένη αγωνιστικά και ψυχολογικά έχει προβάδισμα νίκης έναντι της καλής τελευταία Brentford, καλή η γηπεδούχος, αλλά η φιλοξενούμενη είναι ακόμα πιο ανεβασμένη με 6 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια.

Επιλογή το διπλό των Milton Keynes Dons σε απόδοση (2,50)

AFC Wimbledon – Southend (2)

Δεν βλέπεται η Wimbledon η οποία είναι σε κακό χάλι, με 4 σερί ήττες, και γενικώς 10 σερί ματς χωρίς νίκη. Πολύ δυνατή και σταθερή ομάδα η Southend, κρατά καλά τα ηνία από το ξεκίνημα της σαιζόν και δείχνει μέχρι στιγμής ανώτερη από την αντιπαλό της. Δίκαιο φαβορί, προβάδισμα στο διπλό.

Επιλογή το διπλό της Southend, σε απόδοση (2,30)

Στη σούμα σε σύστημα με ζητούμενα : Sheffield W. – Port Vale – Stevenage – Milton Keynes Dons – Southend.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top