ΣΜΥΡΝΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Δρίκος αναλύει το ματς με την Αρκάς

Ο Ηρακλής φιλοξενείται σήμερα στις 19:00 από την Αρκάς (OTE TV3) σ’ ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον με την τεχνική ηγεσία να μην υπολογίζει …

Ηρακλής

Ο Ηρακλής φιλοξενείται σήμερα στις 19:00 από την Αρκάς (OTE TV3) σ’ ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον με την τεχνική ηγεσία να μην υπολογίζει στους Προύσαλη και Μεντένις, αλλά να έχει στη διάθεση της τον Δημητριάδη, που θα αποτελέσει την εναλλακτική λύση στη θέση του πασαδόρου πίσω από τον Μποζίδη.

Ο Σώτηρης Δρίκος ανέλυσε στην Bluearena την αναμέτρηση, τονίζοντας τα σημεία-κλειδιά που θα κρίνουν και το νικητή…

-Κόουτς, τι θέλει να αποδείξει ο Ηρακλής σήμερα;

«Η διαφορά που φάνηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πρώτο παιχνίδι δεν ήταν η πραγματική και θεωρώ ότι θα είμαστε καλύτεροι και ανταγωνιστικοί. Το πώς εξελίσσεται ένας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και μεταβλητές. Νομίζω να είμαστε καλοί και τυχεροί για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και για να αποδείξουμε ότι είμαστε πολύ κοντά στο επίπεδο τους από ότι διαπιστώθηκε στον Εύοσμο».

-Που θέλεις να εστιάσουν την προσοχή τους οι παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα;

«Στόχος του Ηρακλή είναι να προσπαθήσει να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στην υποδοχή της Αρκάς. Από την άλλη μεριά, στις προσωπικές μονομαχίες πρέπει να γίνουμε πιο αποδοτικοί. Νομίζω ότι και στο πρώτο ματς και αυτό συνέβη μέχρι τώρα σε όλα τα ματς την τακτική την ακολουθούμε και με μεγάλη πιστότητα και αυτό οφείλεται γιατί οι παίκτες μας έχουνε ποιότητα και είναι έμπειροι. Πολλές φορές η τακτική δεν παίζει ρόλο. Οι παίκτες κερδίζουν τους αγώνες και γι’ αυτό πρέπει να βγάλουμε παραπάνω θέληση για να κάνουμε το μπραφ…».

-Στον Εύοσμο ίσως δεν περιμέναμε την απόδοση του Σούμπασι;

«Οχι δεν μας εξέπληξε. Ο Σούμπασι είναι βασικός στην Εθνική Τουρκίας. Έχει κάποιες αδυναμίες κυρίως στην υποδοχή. Μας εξέπληξε ότι άλλαξαν θέση με τον Μπράβο, με αποτέλεσμα να είναι πιο εκτεθειμένος. Αλλάξανε θέσεις, όμως αντιλήφθηκε ο κόουτς της Αρκάς το πρόβλημα. Όμως κατάφερε και ήταν καλός ακόμα και σε ποιοτικά σερβίς μας. Δεν κρατήσαμε την αξιοπιστία μας και την σταθερότητα μας, ώστε να συνεχίσουμε και αλλάξαμε και εμείς στόχο. Τους κάναμε όλους καλούς στην υποδοχή, ενώ στο συγκεκριμένο τομέα δεν είναι και τόση καλή ομάδα».

-Πόσο δύσκολο είναι για μία ομάδα να χάνει δύο μονάδες από τραυματισμούς;

«Είναι δύσκολο για μία ομάδα που χάνει τον βασικό της πασαδόρο, με τον οποίο έχει δουλέψει από την αρχή της χρονιάς να βρεθεί να παίζει μ’ έναν άλλο πασαδόρο, χωρίς να έχει το περιθώριο της προετοιμασίας. Είναι δύσκολο να της αφαιρέσεις το βασικό της πασαδόρο και ειδικά σε ομάδες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Χάνει ένα μέρος των δυνατοτήτων της για λόγους προσαρμογής. Οσο για τον Μεντένις είναι μια σημαντική απουσία. Είναι αθλητής διεθνούς επίπεδου και είτε ήταν βασικός είτε ερχόταν από τον πάγκο θα μας βοηθούσε. Τα παιχνίδια μας έχουν βοηθήσει πλέον να βρούμε ρυθμό και ελπίζω ότι μετά το σημερινό αγώνα να κάνουμε καλά Χριστούγεννα».

Χορηγός της αποστολής είναι το ταξιδιωτικό γραφείο «Athos Hellas». 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top