Οι 40 φίλαθλοι του Ηρακλή ήρθαν στο γήπεδο

Η Bluearena θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν στο παιχνίδι με την Αρκάς στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων τυο Τσάμπιονς Λιγκ. -Η αποστολή του …

Ηρακλής

Η Bluearena θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν στο παιχνίδι με την Αρκάς στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων τυο Τσάμπιονς Λιγκ.

-Η αποστολή του Ηρακλή έφτασε στο γήπεδο, Χαλκαπινάρ και αυτή τη στιγμή αρχίζουν σιγά-σιγά να βγαίνουν οι παίκτες για το καθιερωμένο ζέσταμα.

-Την αρχή έκαναν οι Εφραιμίδης, Τζιουμάκας, Κροζενιέβιτς, Κράβαρικ, Πελεκούδας, ενώ εκτός δωδεκάδας έμεινε ο Χαραλαμπίδης.

-Ο κόσμος αρχίζει να έρχεται στο Χαλκαπινάρ. Το κλίμα είναι γιορτινό και οι άνθρωποι της ομάδας μοιράζουν στον κόσμο, που καταφθάνει στο γήπεδο κορδέλες. 

-Σε λίγη ώρα θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε βίντεο μέσα από το κλειστό.

-Ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ για τον Δημητριάδη, ο οποίος θα είναι το μπακ απ του Μποζίδη στη θέση του πασαδόρου.

-Ο Ηρακλής ξεκινά με τους: Μποζίδη, Κορζενιέβιτς, Σμαραγδή, Κράβαρικ, Τανίκ, Χριστοφιδέλη, Στεφάνου.

-Στο Χαλκαπινάρ είναι και ο Λάκης Μιναρετζής, που βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στο τμήμα. Επίσης στις κερκίδες είναι και ο πατέρας του Τανίκ, ο οποίος είναι δήμαρχος σε μία από τις τέσσερις περιφέρειες της Αγκυρας. Μαζί του στο γήπεδο είναι για να στηρίξουν τον γιο του κι άλλοι φίλοι του Δήμαρχοι από κοντινές περιοχές.

 -Μετά τις οδηγίες του Σωτήρη Δρίκου, οι αθλητές του Ηρακλή βγήκαν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο, όπου δέχτηκαν το χειροκρότημα των μελών του συνδέσμου Φίλων βόλεϊ Ηρακλή, που έκαναν το ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη.

-Τώρα, κάνουν την εμφάνιση τους και οι παίκτες της Αρκάς. Οι φίλοι των γηπεδούχων φτάνουν στο γήπεδο. Οι Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι στις κερκίδες θα βρίσκονται περίπου 7.000.

Χορηγός της αποστολής είναι το ταξιδιωτικό γραφείο «Athos Hellas».

Σχετικά Άρθρα

Aποφασισμένος ο Λεωνίδης – Θεωρεί δεδομένη τη χορηγία (τουλάχιστον) στο βόλει…

Βόλει

Τι αναμένεται να ανακοινωθεί, εφόσον συμπαρασταθεί ο κόσμος…

Βόλει

Back to Top