ΣΜΥΡΝΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Βίντεο και μετά προπόνηση

Προπόνηση στο κλειστό γήπεδο, Χαλκαπινάρ, όπου και θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας με την Αρκάς θα κάνουν σήμερα στις 18:30 οι κυανόλευκοι. Ο Σωτήρης Δρίκος και τα …

Ηρακλής

Προπόνηση στο κλειστό γήπεδο, Χαλκαπινάρ, όπου και θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας με την Αρκάς θα κάνουν σήμερα στις 18:30 οι κυανόλευκοι.

Ο Σωτήρης Δρίκος και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου αναμένεται να εστιάσουν την προσοχή τους σε ορισμένα κύρια ζητήματα στο σημερινό πρόγραμμα, ενώ στις 17:00 είναι προγραμματισμένη η βιντεοθεραπεία από τον κόουτς του Ηρακλή προς τους παίκτες της ομάδας.

Οσο για τους Τούρκους θα προπονηθούν στις 17:00 στο ίδιο γήπεδο, ενώ οι άνθρωποι τους αναφέρουν ότι στις κερκίδες την ημέρα του παιχνιδιού θα βρεθούν 7.000 φίλοι της Αρκάς.

Επιπρόσθετα, η αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου θα ξεκινήσει στις 19:00 και ο κόσμος του Ηρακλή θα έχει τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει τηλεοπτικά μέσω του OTE TV3.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της ημέρας το ξενοδοχείο, όπου και μένει η αποστολή του Ηρακλή επισκέφθηκε τουρκικό ΜΜΕ, όπου και πήρε συνέντευξη από τον Σινάν Τανίκ.

Χορηγός της αποστολής είναι το ταξιδιωτικό γραφείο «Athos Hellas».

 

Σχετικά Άρθρα

Λεονίδης: “Αγορά – πακέτο ποδoσφαίρου, βόλεϊ και άλλων Τμημάτων” (vid)

Ποδόσφαιρο

Μήνυμα Λεονίδη στους Ηρακλειδείς, μέσω… ΓκοτζΗΡΑ (pic)

Βόλει

Back to Top