ΣΜΥΡΝΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Εφτασε η ομάδα στη Σμύρνη

Μετά από ένα ταξίδι πέντε ωρών και 45 λεπτών ο Ηρακλής έφτασε (19/12) στο ξενοδοχείο Κάγια Πρεστίζ (φωτογραφία), στη Σμύρνη, όπου και κατέλυσε. Η κυανόλευκη αποστολή …

Ηρακλής

Μετά από ένα ταξίδι πέντε ωρών και 45 λεπτών ο Ηρακλής έφτασε (19/12) στο ξενοδοχείο Κάγια Πρεστίζ (φωτογραφία), στη Σμύρνη, όπου και κατέλυσε.

Η κυανόλευκη αποστολή ξεκίνησε από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για να φτάσει στη Σμύρνη με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη.

Η αποστολή στη Σμύρνη συνάντησε βροχή, όχι πάντως έντονη. Η θερμοκρασία δεν είναι και τόσο χαμηλή και γενικώς το κλίμα είναι παρόμοιο με αυτό της Θεσσαλονίκης. Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου υποδέχτηκαν την αποστολή μιλώντας ελληνικά… “Γεια σας” ήταν η πρώτη φράση που ακούσαμε από το στόμα τους ενώ είπαν στη συνέχεια και (αν και νωρίς) “καληνύχτα”.

Πάντως, ο Σωτήρης Δρίκος δε θέλησε να χάσει χρόνο και ζήτησε από τους παίκτες του να αφήσουν τα πράγματα τους στα δωμάτια τους και εν συνεχεία να αναχωρήσουν για το γήπεδο, που απέχει από το ξενοδοχείο περίπου 40 λεπτά, ώστε να προπονηθούν (περισσότερα για το πρόγραμμα της ομάδας σε αναλυτικό ρεπορτάζ που θα ακολουθήσει αργότερα).

Χορηγός της αποστολής είναι το ταξιδιωτικό γραφείο «Athos Hellas».

Σχετικά Άρθρα

Κατά πολύ μικρότερο το χρέος του Τμήματος βόλεϊ προς το Δημόσιο

Βόλει

Back to Top