«Αυτός είναι ο πραγματικός Ηρακλής»

Ο Αντρέι Κράβαρικ έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση του ίδιου και της υπόλοιπης ομάδας, τονίζοντας ότι αυτός είναι ο Ηρακλής της φετινής χρονιάς. Ο αρχηγός των …

Ηρακλής

Ο Αντρέι Κράβαρικ έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση του ίδιου και της υπόλοιπης ομάδας, τονίζοντας ότι αυτός είναι ο Ηρακλής της φετινής χρονιάς.

Ο αρχηγός των κυανόλευκων ανέφερε: «Στο πρώτο σετ ήμασταν κακοί. Μετά βελτιωθήκαμε πάρα πολύ και παίξαμε όπως πρέπει να παίζει ο Ηρακλής. Αυτός είναι ο πραγματικός Ηρακλής και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Σήμερα μας βοήθησαν πολύ οι αναπληρωματικοί προκειμένου να δούμε από τον πάγκο πως ακριβώς παίζει ο Φοίνικας».

Για την κούραση και εάν αυτή επηρεάζει επισήμανε: «Το γνωρίζαμε αυτό για τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, είμαστε έμπειροι και ξέρουμε πότε να φορτσάρουμε και πότε να ρίξουμε ρυθμούς».

Οσο για τον Σωτήρη Δρίκο υπογράμμισε: «Το πιο σημαντικό μετά την απώλεια του πρώτου σετ είναι ότι άλλαξαν οι αθλητές μας. Ήταν πολύ πιο μαχητικοί και πίστεψαν στις δυνατότητες τους. Ήμασταν ένα βήμα καλύτεροι σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Αρκάς. Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε την κούραση μας και να εμφανιστούμε μαχητικοί στη Σμύρνη».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top