Προσοχή στους Βαυαρούς

Αν και απουσιάζει το μεγάλο παιχνίδι με σημαντικό αγωνιστικό ενδιαφέρον από τη σημερινή μέρα, διεξάγονται αρκετές αναμετρήσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε επιλογές για στοίχημα. Στη …

Η πρόταση της ημέρας

Αν και απουσιάζει το μεγάλο παιχνίδι με σημαντικό αγωνιστικό ενδιαφέρον από τη σημερινή μέρα, διεξάγονται αρκετές αναμετρήσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε επιλογές για στοίχημα.

Στη Bundesliga παίζουν οι δύο ομάδες που μάλλον θα διεκδικήσουν τον τίτλο και φέτος, Μπάγερν και Ντόρτμουντ, αλλά η πρώτη θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς όχι μόνο παίζει μακριά από την έδρα της, αλλά δείχνει να της στοιχίζει η απουσία του Σβάινσταϊγκερ, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού της.

Στην Premier League η Τότεναμ προσφέρεται σε ελκυστικές αποδόσεις, αφού οι εταιρείες δεν θεωρούν ότι έχει ακόμη το «ειδικό βάρος» της φανέλας, παρά τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις. Για το σημερινό της παιχνίδι, ίσως και να έχουν δίκιο…

Υπάρχουν αρκετές επιλογές από Serie A και Primera Division εκεί που οι έδρες αναμένεται να παίξουν τον πρώτο λόγο, ενώ στη Ligue 1 επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις η Λυών, για την οποία και τι δεν έχει ακουστεί τις τελευταίες μέρες μετά τη νίκη της στο Ζάγκρεμπ.

Και για να μην ξεχνιόμαστε υπάρχουν και άλλα αθλήματα εκτός του ποδοσφαίρου που παίζονται στις ΗΠΑ και έχουν ενδιαφέρον, όπως το NFL.

Για περισσότερα μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.betfc.net

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top