Ανακοίνωση της “Α.Θ.10” για τον Αϊδινίου

Με αφορμή μία δήλωση που πραγματοποίησε ο Κώστας Αϊδινίου, η “Αυτόνομη Θύρα 10” εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση. “Κατά τη χθεσινή ημέρα, 1/12, υπήρξε σε ραδιοφωνικό …

Ηρακλής

Με αφορμή μία δήλωση που πραγματοποίησε ο Κώστας Αϊδινίου, η “Αυτόνομη Θύρα 10” εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

“Κατά τη χθεσινή ημέρα, 1/12, υπήρξε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης, τοποθέτηση του πρόεδρου του συλλόγου βετεράνων της ομάδας μας, σύμφωνα με την οποία, τα τελευταία χρόνια έχουν εισχωρήσει στοιχεία ξένα προς τον Ηρακλή στο οπαδικό του κίνημα τα οποία μόνο ζημία προκαλούν. Υπό άλλες συνθήκες θα αφήναμε αυτή τη δήλωση να βουλιάξει στον ωκεανό φορμόλης και ανυπαρξίας στον οποίο προσπαθεί να κολυμπήσει ο σύλλογος βετεράνων και ο πρόεδρος του Κ. Αϊδινίου.

Όμως η χρονική στιγμή στην οποία έρχεται αυτή η δήλωση όπου το οπαδικό κίνημα του Ηρακλή βάλλεται, στοχοποιείται και διώκεται με τον πλέον εξόφθαλμο τρόπο, γεννά αρκετές δεύτερες σκέψεις και γι’ αυτό τη θεωρούμε άκρως επιθετική και προβοκατόρικη.

Με τέτοιου είδους δηλώσεις, οι οποίες ξεκίνησαν από την εποχή Ρέμου με την ανακοίνωση περί ύπαρξης μαύρων σκιών στον Ηρακλή, είναι πέρα από προφανές ότι δίνεται πάτημα στους διώκτες μας για περαιτέρω ενέργειες, με τελικό σκοπό τη διάλυση οποιουδήποτε μη ελεγχόμενου θύλακα στον Ηρακλή.

Εμείς πιστεύουμε ότι άνθρωποι σαν τον Αϊδινίου έχουν παρεισφρήσει στον σύγχρονο Ηρακλή, μολύνοντας τον, με τον ιό της δουλοπρέπειας, της αναξιοπρέπειας και της «οσφιοκαμψίας». Άνθρωποι σαν και αυτόν μετέτρεψαν αυτόν τον περήφανο σύλλογο σε ένα μίζερο σωματείο που τα τελευταία 30 χρόνια αναζητεί πελάτες – χειροκροτητές και εναγωνίως παλεύει να απομακρύνει τους οπαδούς του. Εσείς λοιπόν παρεισφρήσατε στον Ηρακλή και όχι εμείς. Όμως όσο και αν προσπαθείτε να αλλάξετε το dna αυτού του συλλόγου για να τον φέρετε στα μίζερα μέτρα σας δεν θα το καταφέρετε γιατί θα πέσετε πάνω σε χιλιάδες ανθρώπους οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά για να κάνουν τον Ηρακλή αυτό που δεν έπρεπε ποτέ να πάψει να είναι!!!

Κι αν αλλάξαν οι καιροί…

παραμένουμε τρελοί…

τραγουδάμε για να σπάμε την αφόρητη σιωπή!!!”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top