Ξεκαθαρίζει το θέμα της Επανομής

Θέμα ωρών είναι να κατατεθεί η επίσημη πρόταση στον Μιχάλη Μπαλασά από την πλευρά του Νίκου Τσολάκη. Ο Καστοριανός επιχειρηματίας θα επιδιώξει να αποκτήσει την …

Ηρακλής

Θέμα ωρών είναι να κατατεθεί η επίσημη πρόταση στον Μιχάλη Μπαλασά από την πλευρά του Νίκου Τσολάκη. Ο Καστοριανός επιχειρηματίας θα επιδιώξει να αποκτήσει την Επανομή και στη συνέχεια θα προχωρήσει η συνεργασία με τον Ηρακλή.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο και ανάλογα με την απάντηση του ισχυρού άντρα της Επανομής, θα καθοριστούν και οι επόμενες κινήσεις από την πλευρά του Ηρακλή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τεράστια είναι και η αγωνία των παικτών της Επανομής, οι οποίοι έχουν λαμβάνειν αρκετά -αναλογικά με το μέγεθος των αποδοχών τους- χρήματα και αντιλαμβάνονται ότι είναι προς όφελός τους η συνεργασία με τον Ηρακλή…

Η παρουσία των Ξενίδη και Χάγκαν στον Εύοσμο, έδωσε το δικαίωμα σε αρκετούς να πιστεύουν ότι η συμφωνία είναι δεδομένη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Οι κυανόλευκοι πάντως έχουν αντιληφθεί ότι η χρήση ενός ΑΦΜ άλλης ΠΑΕ, αποτελεί μονόδρομο για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Και αυτό σημαίνει ότι αν δεν προχωρήσει το θέμα της Επανομής, τότε θα στραφούν προς άλλη κατεύθυνση.

Προτεραιότητα αποτελεί η συνεργασία με ομάδα της Football League και εφόσον δεν επιτευχθεί συμφωνία με κάποια από τις υποψήφιες ΠΑΕ, τότε θα στραφούν στην επιλογή της Football League 2, όπου τα πράγματα είναι πιο απλά.

Οι ώρες είναι κρίσιμες και η BlueArena θα σας μεταφέρει οποιαδήποτε εξέλιξη προκύψει…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top