Αλμπάνης: “Παιχνίδι δίχως αύριο”

Με τα χρονικά περιθώρια να έχουν στενέψει σημαντικά, στον Ηρακλή άπαντες φαίνονται αποφασισμένοι στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Νήαρ Ήστ (17:00), να πραγματοποιήσουν ένα νέο …

Ηρακλής

Με τα χρονικά περιθώρια να έχουν στενέψει σημαντικά, στον Ηρακλή άπαντες φαίνονται αποφασισμένοι στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Νήαρ Ήστ (17:00), να πραγματοποιήσουν ένα νέο ξεκίνημα.

Το έργο τους σαφώς είναι δύσκολο αφού αντιμετωπίζουν μία ομάδα που μετράει ήδη πέντε νίκες και βρίσκεται μέσα στη πρώτη οκτάδα. Η αναγκαιότητα όμως της νίκης, πρέπει όλους να τους κάνει να υπερβάλουν εαυτούς και να φτάσουν στη κατάκτηση του ροζ φύλλου που θα αναπτερώσει τις ελπίδες για παραμονή.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Ρούλης Αλμπάνης μίλησε στη «Bluearena» για τη κρίσιμη αναμέτρηση με την Νήαρ. Αναλυτικά: «Για εμάς αυτό είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο στο οποίο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Οι αντίπαλοι μας βρίσκονται αρκετά ψηλά στη βαθμολογία και σε πολύ καλή κατάσταση. Και εμείς όμως είμαστε σε ανοδική πορεία. Οι παίκτες αρχίζουν να αφομοιώνουν τα συστήματα μου, βρίσκουν αυτοματισμούς και πλέον έχει μάθει ο ένας τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου.

Θα πρέπει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να έχουμε συγκέντρωση για να τα καταφέρουμε. Ελπίζουμε σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι οι οπαδοί μας να δώσουν δυναμικό παρών και να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στην επικράτηση».

Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα τραυματισμών, ενώ σήμερα στις 18:00 η τεχνική ηγεσία θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών της, στη φιλική αναμέτρηση με τη Δόξα Πεύκων.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top