Τι λέει ο Μπαλάσας…

Κινήσεις τακτικής από τον ισχυρό άντρα της  Αναγέννησης Επανομής. Ο Μιχάλης Μπαλασάς μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις», τονίζοντας ότι έχει κάνει επαφή δια ζώσης με το …

Ηρακλής

Κινήσεις τακτικής από τον ισχυρό άντρα της  Αναγέννησης Επανομής. Ο Μιχάλης Μπαλασάς μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις», τονίζοντας ότι έχει κάνει επαφή δια ζώσης με το Νίκο Τσολάκη, ενώ επισήμανε ότι είναι πλέον απίθανο να προχωρήσει η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το «αφεντικό» των πρασίνων αποκάλυψε για πρώτη φορά δημοσίως ότι έχει μιλήσει με τον ενδιαφερόμενο χρηματοδότη, όμως περιέπλεξε την υπόθεση, προκαλώντας πολλές απορίες, λέγοντας ότι «οι πιθανότητες έχουν ελαχιστοποιηθεί για να μην πω ότι είναι μηδαμινές, προκειμένου να προχωρήσει το θέμα με τον Ηρακλή».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μπαλασά:

«Όλα τα σενάρια προέρχονται από τη άλλη πλευρά. Όλα όσα διαρρέουν είναι σενάρια τρίτων και δεν ξέρω από πού βγαίνουν. Δεν υπάρχει καμία δόση σοβαρότητας και καμία δόση αλήθειας. Αυτό που πρέπει να προσέχει ο κ. Τσολάκης είναι ότι δε θα αποφασίσει αυτός για το ΑΦΜ της Επανομής, αλλά εμείς. Δεν έχει γίνει καμία απολύτως συμφωνία.

Οσα ακούγονται δημιουργούν πρόβλημα και σύγχυση σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τις τύχες του Ηρακλή. Με τον κ. Ξενίδη έχουμε ξαναμιλήσει, καθώς θέλει να λύσει το πρόβλημα του Ηρακλή, όμως δεν έχει επέλθει καμία συμφωνία».

Σε ερώτηση για τις επαφές που έχει κάνει ο κ. Τσολάκης με τον κ. Λάτσιο, ο πρόεδρος της Αναγέννησης, είπε: «Ποιος νομιμοποιεί τον κ. Λάτσιο; Ο μόνος υπεύθυνος να μιλάει για την ομάδα είμαι εγώ. Ούτε συμφωνίες κάνει, ούτε διαπραγματεύσεις».

Στη συνέχεια προέβη στην αποκάλυψη: «Πριν από περίπου δέκα μέρες, τη Δευτέρα έγινε ένα ραντεβού με τον κ. Τσολάκη, ο οποίος άκουσε κάποια πράγματα και είπε ότι θα τα συζητήσουμε. Μίλησα σαφέστατα μαζί του».

Πάντως, ο κ. Μπαλασάς κατέληξε, αλλάζοντας τα δεδομένα, καθώς επισήμανε: «Η Επανομή έχει καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο από Επανομίτες παράγοντες. Δεν υπάρχουν περιθώρια να μπει κάποιος στην ομάδα. Δεν πωλείται αυτή τη στιγμή, ενώ δεν υπάρχει κανένας ενδιαφερόμενος. Να μην τρέφουν ελπίδες. Οι προθεσμίες έχουν λήξει. Ο κ. Τσολάκης έχει εκθέσει τον κ. Ξενίδη. Είναι ο μόνος που παλεύει για τον Ηρακλή, ούτως ώστε να τον βγάλει από αυτή τη δύσκολη θέση. Οι πιθανότητες έχουν ελαχιστοποιηθεί να μην πω ότι είναι μηδαμινές».

Αν επιχειρήσουμε να… κοιτάξουμε πίσω από τις δηλώσεις του κ. Μπαλασά, θα δούμε ότι προκύπτει διαφορά στα χρήματα που ζητάει για να ανάψει το πράσινο φως για την συμφωνία και σε αυτά που προσφέρει η πλευρά του κ. Τσολάκη.

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top