Τι λέει τώρα η ΕΠΟ;

Μπορεί οι προσφυγές, οι κατασχέσεις και τα φιρμάνια της ΦΙΦΑ να εμφανίζονται καθημερινά στον ΟΦΗ, ωστόσο η ομάδα της Κρήτης συμμετέχει κανονικά στην Σούπερ Λίγκα, …

Διάφορα

Μπορεί οι προσφυγές, οι κατασχέσεις και τα φιρμάνια της ΦΙΦΑ να εμφανίζονται καθημερινά στον ΟΦΗ, ωστόσο η ομάδα της Κρήτης συμμετέχει κανονικά στην Σούπερ Λίγκα, με την απίστευτη απόφαση που έλαβε το καλοκαίρι η ΕΠΟ.

Μετά τον τον Ορκανίστα που ζητά 25.000 ευρώ, προέκυψαν οφειλές, ύψους 55.000 ευρώ, στον Κώστα Κιάσσο. Ο ποδοσφαιριστής είχε καταθέσει εδώ και καιρό προσφυγή, ωστόσο πλέον ακολουθεί τον Ανέστη Αγρίτη και με κατασχετήριο μπλοκάρει τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Ο Κιάσσος είχε δικαιωθεί από το πρωτοδικείο Ηρακλείου για τις οφειλές προς το μέρος του, ωστόσο στον ΟΦΗ δεν επικοινώνησαν για κάποιο διακανονισμό μαζί του.

Ο παίκτης είχε πάρει μεταχρονολογημένες επιταγές, οι οποίες όμως δεν καλύφθηκαν και έτσι ο ίδιος αποφάσισε να προχωρήσει στην κίνηση αυτή για να διασφαλίσει τα χρήματα του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, αναμένονται και άλλες προσφυγές στον ΟΦΗ, από πρώην, αλλά και νυν παίκτες της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top