Αγωνία για την απάντηση του επιχειρηματία

Την τελική απόφαση του επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να εμπλακεί διοικητικά στον Ηρακλή, αναμένουν εντός 24ωρου οι άνθρωποι της ομάδας, για να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις. Είναι …

Ηρακλής

Την τελική απόφαση του επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να εμπλακεί διοικητικά στον Ηρακλή, αναμένουν εντός 24ωρου οι άνθρωποι της ομάδας, για να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει με την υπάρχουσα κατάσταση (συμμετοχή στη Δ’ εθνική) και η αγορά ενός ΑΦΜ μοιάζει με τη μοναδική διέξοδο. Η προοπτική συνεργασίας με την Επανομή, φαντάζει ως το ιδανικό σενάριο, αφού πρόκειται για μία ομάδα Β’ εθνικής, με (σχεδόν) μηδαμινά χρέη και με προοπτικές να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Μέχρι στιγμής μετράει δύο νίκες σε τρεις αγώνες και με την κατάλληλη ενίσχυση τον Ιανουάριο, θα διεκδικήσει την άνοδό της στην Σούπερ Λίγκα. Οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι υπάρχει η προοπτική συμμετοχής του (καθαρού από χρέη) Ηρακλή στη Σούπερ Λίγκα της νέας περιόδου, με ότι αυτό συνεπάγεται (εγγυημένα έσοδα 5-6 εκατομμυρίων ευρώ κτλ).

Η εμπλοκή του συγκεκριμένου επιχειρηματία, θα διευκολύνει πολύ τα πράγματα, αφού έχει την δυνατότητα να στηρίξει φέτος οικονομικά την ομάδα και να την οδηγήσει στην Σούπερ Λίγκα.

Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο η απάντηση που θα δώσει στους ανθρώπους του Ηρακλή να είναι αρνητική. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει οι κυανόλευκοι να στραφούν σε άλλες λύσεις, αν δεν θέλουν να χαθεί η ευκαιρία με την Επανομή. Ο χρόνος πάντως δεν είναι σύμμαχος, αφού το αργότερο μέχρι τις 5/12 θα πρέπει να βρεθούν τα χρήματα για να καλυφθεί το ποσό που απαιτείται για την μετατροπή της Επανομής σε ΠΑΕ.

Τα νούμερα κάθε άλλο παρά αποτρεπτικά είναι για τον οποιονδήποτε επιχειρηματία, ακόμη και σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης, αφού με λιγότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ θα γίνει ιδιοκτήτης μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, καθαρής από χρέη, η οποία -πιθανότατα- θα αγωνίζεται σε λίγους μήνες στην Σούπερ Λίγκα.

Το ποσό δεν είναι αποτρεπτικό ακόμη και για ανθρώπους μέσα από την οικογένεια του συλλόγου. Θεωρητικά όμως, διότι στην πράξη αποδεικνύεται ότι οι ισχυροί οικονομικά παράγοντες της ομάδας, έχουν γυρίσει την πλάτη στον Ηρακλή, για πολλούς και διάφορους λόγους…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top