Σπυρογιάννης: «Χάσαμε εύκολες ευκαιρίες»

Ο Βασίλης Σπυρογιάννης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στη δυστοκία που αντιμετωπίζει η ομάδα του να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα …

Ηρακλής

Ο Βασίλης Σπυρογιάννης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στη δυστοκία που αντιμετωπίζει η ομάδα του να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Επισήμανε ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα οφείλεται στην απειρία, που έχουν οι ποδοσφαιριστές του από τέτοιου είδους αναμετρήσεις και εξήγησε την κακή απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου.

«Το ποδόσφαιρο τιμωρεί. Φάσεις γίνονται και αυτό είναι προφανές. Αυτό φάνηκε και σήμερα. Χάσαμε ευκαιρίες πολύ εύκολες για γκολ. Πιστεύω ότι είναι θέμα καθαρά απειρίας και ποδοσφαιρικής ανωριμότητας.

Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμη για να είμαστε αποτελεσματικοί.

Ευχαριστούμε και πάλι τον κόσμο για τη δυναμική του παρουσία, παρότι δεν καταφέραμε να τον ευχαριστήσουμε με μία νίκη», είπε ο προπονητής του Ηρακλή στην αρχική του τοποθέτηση και συμπλήρωσε:

«Κρατάμε το γεγονός ότι προσπαθήσαμε πολύ για τη νίκη, αλλά πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί για να μπορούμε να παίρνουμε τους βαθμούς. Δεχτήκαμε δύο γκολ από το πουθενά και ειδικά το δεύτερο μας αποσυντόνισε».

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top