Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων…‏

Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα της BlueArena. Πολλά παιχνίδια στο πρόγραμμα, ενδιαφέροντα παιχνίδια, το θέμα είναι η σωστή χημεία.Διάβασμα θέλει, ψάξιμο θέλει, τύχη …

Η πρόταση της ημέρας

Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα της BlueArena.

Πολλά παιχνίδια στο πρόγραμμα, ενδιαφέροντα παιχνίδια, το θέμα είναι η σωστή χημεία.Διάβασμα θέλει, ψάξιμο θέλει, τύχη θέλει, και την δεν θέλει, εδώ που τα λέμε. Πάμε τώρα ευθύς αμέσως να δούμε τι θα παίξει για σήμερα η στήλη.

Novara – Parma (2)

Γιατί τόσο φαβορί η Novara ; Επειδή δεν έχει σταυρώσει νίκη για 9 σερί αγωνιστικές, η επειδή μετρά μόλις 1 νίκη στα τελευταία 6 εντός ; Όχι πως από την άλλη και η Parma είναι σε καμιά τρελή φόρμα και βγάζει μάτια, αλλά όσο να πείς είναι σε καλύτερη μοίρα γενικώς από την αντιπαλό της. Ως εκ τούτου βάση όλων αυτών, μου αρέσει η απόδοση στο διπλό.

Επιλογή το διπλό της Parma σε απόδοση (3,00)

Rayo Vallecano – Valencia (2)

Σε σούπερ κατάσταση η Valencia, η οποία ακόμη βάζει γκολ επί της Γκενκ. Με σούπερ πρωταγωνιστή τον Soldado, ο οποίος πέτυχε καθαρό χατ – τρυκ, καθώς πέτυχε 3 τέρματα μέσα σε ένα ημίχρονο. Με λίγα λόγια δεν μπορεί να αγνοηθεί η τιμή στο διπλό της Valencia.

Επιλογή το διπλό της Valencia σε απόδοση (2,20)

Villarreal B – Numancia (2)

Χωρίς πολλά λόγια, και βάση της εικόνας και της αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκονται αυτή την στιγμή οι δύο ομάδες, θεωρώ πως η τιμή στο διπλό της Numancia είναι προς παίξιμο.

Θα επιλέξω το διπλό της Numancia σε απόδοση (2,70)

Cartagena – Valladolid (2)

Δύσκολα θα είναι τα πράματα για την Cartagena , καθώς ήδη βρίσκεται στις πιο χαμηλές θέσεις υποβιβασμού. Με μόλις 2 νίκες σε 12 παιχνίδια και 1 νίκη εντός στα τελευταία 6 , δικαίως ίσως να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Σε πολύ καλή κατάσταση η Valladolid με μόλις 2 ήττες σε 12 αναμετρήσεις. Δίκαια είναι το φαβορί ,είναι ανώτερη ομάδα από την αντιπαλό της ,και επίσης βρίσκεται γενικώς σε καλή κατάσταση.

Το διπλό της Valladolid σε απόδοση (2,30) θα αποτελέσει επιλογή.

Sochaux – Montpellier (2)

Η συμπαθειά μου, η Montpellier , βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, με μόλις 2 ήττες σε 12 αγώνες, και βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με την Pari. Πολύ δυνατή και σφιχτή ομάδα, από της καλύτερες εκτός έδρας, καθώς σε 6 παιχνίδια μετρά 4 διπλά.

Eπιλογή το διπλό της Montpellier σε απόδοση (2,65)

Atalanta – Napoli (2)

Με την πρώτη ματιά όπως είδα το ζευγάρι αυτό ,και με της αποδόσεις που το συνοδεύουν, η σκέψη πήγε στο διπλό, και εκεί θα παραμείνει.

Eπιλογή το διπλό της Napoli σε απόδοση (2,70)

Στη σούμα, σε σύστημα με ζητούμενα : Parma (3,00) – Valencia (2,20) – Numancia (2,70) – Valladolid (2,30) – Montpellier (2,65) – Napoli (2,70).

Καλά να είστε και καλά να περνάτε, τα σέβη μου …

Σχετικά Άρθρα

Back to Top