Θέλουν το πρώτο τρίποντο με όμορφο θέαμα

Η προετοιμασία του Ηρακλή για την αυριανή αναμέτρηση(15:00) κόντρα στον Αχιλλέα Τριανδρίας ολοκληρώθηκε. Ο Βασίλης Σπυρογιάννης επέλεξε να πάρει στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές, καθώς κατά τη …

Ηρακλής

Η προετοιμασία του Ηρακλή για την αυριανή αναμέτρηση(15:00) κόντρα στον Αχιλλέα Τριανδρίας ολοκληρώθηκε.

Ο Βασίλης Σπυρογιάννης επέλεξε να πάρει στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές, καθώς κατά τη διάρκεια της εβδομάδας οι Κρυστάλλης, Μαυρίδης, Ηρακλής ταλαιπωρούνταν από ίωση, με αποτέλεσμα να μην είναι 100% έτοιμοι. Από την άλλη, ο Νατσιόπουλος τέθηκε οριστικά νοκ άουτ, διότι έχασε αρκετές προπονήσεις.

Όσον αφορά την αποστολή αυτή απαρτίζεται από τους: Παπαδόπουλο, Αθανασιάδη, Γαλάνη, Καρανδρέα, Ποζίδη, Τριανταφυλλίδη, Κουτσιώλη, Κουλιούδη, Φοιτά Ηρακλή, Πόπτση, Χατζή, Σαμπανίδη, Ιορδανίδη, Μικρό, Τσιλιανίδη, Κρυστάλλη, Παπαστεργίου, Σαράφογλου, Πετανίδη, Μαυρίδη.

Στόχος για τον τεχνικό της ομάδας και τους παίκτες είναι να παρουσιάσουν ένα όμορφο θέαμα στον κόσμο, περνώντας ταυτόχρονα και μηνύματα αισιοδοξίας ενόψει της συνέχειας.

Επιπλέον, περιμένουν στο πρώτο ματς που θα δώσουν ουσιαστικά στο Καυτανζόγλειο οι φίλοι του Ηρακλή να παραβρεθούν μαζικά στις κερκίδες και να τους ευχαριστήσουν με την κατάκτηση της νίκης.

 

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top