Ελλάς το μεγαλείο σου…

Όπως σχεδόν κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα η μέρα είναι γεμάτη από ποδοσφαιρική δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Νωρίς – νωρίς διεξάγεται ένα σπουδαίο ντέρμπι …

Η πρόταση της ημέρας

Όπως σχεδόν κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα η μέρα είναι γεμάτη από ποδοσφαιρική δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Νωρίς – νωρίς διεξάγεται ένα σπουδαίο ντέρμπι στη Bundesliga, αυτό ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Σάλκε. Όμως από πλευράς στοιχήματος δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος μαζί του, ίσως είναι καλύτερο να ρισκάρει στην κούραση και τον ενθουσιασμό της Λεβερκούζεν μετά τη νίκη επί της Τσέλσι στο Champions League, κοντράροντας την και επιλέγοντας τη νίκη της αρκετά καλής φέτος Χέρτα.

Στην Premier League απουσιάζει το μεγάλο παιχνίδι, υπάρχουν κάποια αμφίρροπα και ορισμένα πολύ «καυτά» φαβορί, κάτι που οδηγεί περισσότερο προς την επιλογή ειδικών στοιχημάτων, παρά σε πρόβλεψη σημείων.

Από την Ελλάδα, λόγω της γνωστής νοοτροπίας πως ομάδα που αδικείται μία αγωνιστική από τους διαιτητές μπορεί να ευνοηθεί την επόμενη και με δεδομένη και την ειδησεογραφία (υπηρεσιακός τεχνικός στον ΠΑΣ) μπορεί να αποτελέσει επιλογή ο άσος του Εργοτέλη.

Και φυσικά υπάρχουν και επιλογές για όλα τα γούστα από Ιταλία (Seria A και Serie B), μικρές κατηγορίες Αγγλίας, Ligue 1, Primera Division και άλλα, τόσο σχετικά με σημεία, όσο και με ειδικά στοιχήματα.

Για περισσότερα μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.betfc.net

Σχετικά Άρθρα

Back to Top