Απέσυρε το αίτημα για Δ’ Εθνική ο Ολυμπιακός Βόλου

Δεν θα παίξει ούτε στην Δ’ Εθνική ο Ολυμπιακός Β. φέτος. Η ομάδα του Βόλου, με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε πως αποσύρει το αίτημα που είχε …

Διάφορα

Δεν θα παίξει ούτε στην Δ’ Εθνική ο Ολυμπιακός Β. φέτος. Η ομάδα του Βόλου, με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε πως αποσύρει το αίτημα που είχε κάνει προς την ΕΠΟ για συμμετοχή στην Δ’ Εθνική. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μετά από κοινή σύσκεψη, που πραγματοποίησαν τα διοικητικά συμβούλια του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου 1937 και ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου αποφασίστηκε, όπως ο Ερασιτέχνης αποσύρει άμεσα το υποβληθέν αίτημα προς την ΕΠΟ για συμμετοχή του ποδοσφαιρικού τμήματος στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε, σταθμίζοντας τις διαμορφωμένες συνθήκες και για την αποφυγή κωλυμάτων, που θα μπορούσαν να εμφανίσουν κακόπιστοι στο δίκαιο δικαστικό αγώνα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, εντός και εκτός Ελλάδας, για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, εκεί όπου αγωνιστικά και σύμφωνα με όλες τις αθλητικές δικαστικές αποφάσεις, ανήκει. Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο να σταθεί στο πλευρό των διοικήσεων του Ενιαίου Ολυμπιακού Βόλου, ώστε να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη μέχρι την τελική δικαίωση”.

Πηγή: Soccerplus

Σχετικά Άρθρα

Back to Top