Ποινές σε Παντελή και ΠΑΕ από ΕΠΟ

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να βγάλει αναρμόδιο το Διαιτητικό Δικαστήριο για το θέμα του Ηρακλή, σχετικά με την ασφαλιστική ενημερότητα είχε προκαλέσει …

Ηρακλής

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να βγάλει αναρμόδιο το Διαιτητικό Δικαστήριο για το θέμα του Ηρακλή, σχετικά με την ασφαλιστική ενημερότητα είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Ο Ανδρέας Παντελή, που εκείνη την περίοδο βρισκόταν στον προεδρικό θώκο έπειτα από τη συγκεκριμένη απόφαση σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς για την ελληνική Ομοσπονδία, κάτι που είχε ως συνέπεια να του ασκηθεί πειθαρχική δίωξη.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα η ΕΠΟ τιμώρησε τον Κύπριο και την κυανόλευκη ΠΑΕ με χρηματικό πρόστιμο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής:

«Με την υπ΄αριθμ. 294/24-11-2011 απόφασή της κηρύσσει τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΤΕΛΗ, πρόεδρο του ΔΣ της ΗΡΑΚΛΗΣ και την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ πειθαρχικά ελεγκτέους και επιβάλλει 1) στον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΤΕΛΗ χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες και 2) στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ)».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top