Ο μετανιωμένος Λούα Λούα…

Το όνομα του Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα έπαιξε για μεγάλο διάστημα για τον Ηρακλή, όμως οι καταδικαστικές αποφάσεις κατά της ομάδας δεν άφησαν τις δύο …

Ροπαλιές

Το όνομα του Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα έπαιξε για μεγάλο διάστημα για τον Ηρακλή, όμως οι καταδικαστικές αποφάσεις κατά της ομάδας δεν άφησαν τις δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια.

Ο Κονγκολέζος προτίμησε να επιστρέψει στην Αγγλία, όπου ανέβασε τις μετοχές του κατακόρυφα για χατίρι της Μπλάκπουλ (Τσάμπιονσιπ).

Στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας ο 31χρονος άσος δεν πήγε στην προγραμματισμένη συνάντηση της ομάδας του, με συνέπεια να αποκλειστεί από την αποστολή του αγώνα με την Μπέρμιγχαμ.

Ο Λούα Λούα όμως προέβη σε μια ξεχωριστή κίνηση, ζητώντας συγνώμη από τους φιλάθλους της Μπλάκπουλ για την άσχημη συμπεριφορά του, ενώ δήλωσε: «Θέλω να απολογηθώ στους οπαδούς, τον προπονητή και τους παίκτες για το συμβάν αλλά και για το γεγονός πως τους απογοήτευσα. Επρόκειτο για παρεξήγηση. Δεν άκουσα σωστά τι ώρα είχε προγραμματιστεί η συνάντηση. Έκανα ένα λάθος, όπως όλοι μας. Τιμωρήθηκα γι’ αυτό και ήταν στα αλήθεια επίπονο να βρεθώ εκτός ομάδας» τόνισε ο Λούα Λούα για να συμπληρώσει:

«Είναι όπως κάθε παιδί, όταν κάνει κάποια λάθος πράξη ο πατέρας του το τιμωρεί. Στο ποδόσφαιρο, ο πατέρας είναι ο προπονητής έτσι έπρεπε να τιμωρηθώ. Είναι σημαντικό να συγκεντρώνεσαι στο μέλλον. Ξέρω πως αυτό δεν θα ξανασυμβεί».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top