“Κάποια στιγμή θα επιστρέψω”

Μπορεί η συμπεριφορά της οικογένειας του Ηρακλή απέναντί του, στο διάστημα που ήταν προπονητής της ομάδας, να μην ήταν η πρέπουσα, ωστόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς …

Ηρακλής

Μπορεί η συμπεριφορά της οικογένειας του Ηρακλή απέναντί του, στο διάστημα που ήταν προπονητής της ομάδας, να μην ήταν η πρέπουσα, ωστόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν κρατάει καμία κακία. Ίσα-ίσα που στο πίσω μέρος του μυαλό του υπάρχει η προοπτική της επιστροφής. Και το λέει τώρα, που βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης.

“Δεν έχω καμία πικρία για το γεγονός ότι αποχώρησα τρεις φορές από τον Ηρακλή. Τώρα τον λατρεύω περισσότερο. Δεν τον ξεχνάω ποτέ και κάποια μέρα θα επιστρέψω. Ο Ηρακλής είναι ιδέα. Βρίσκεται στο πετσί μου και δεν θα βγει ποτέ.

Θα πρέπει να κάνει αγώνα η ομάδα για να επιστρέψει καθαρή στην Α’ εθνική. Θέλω να βοηθήσω και εγώ κάποια στιγμή από την πλευρά μου. Ο κόσμος δεν έχει αφήσει μόνη την ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα πρέπει όμως να μην γίνονται επεισόδια. Είχαν στο στόχαστρο τον Ηρακλή και τον εκτέλεσαν.

Εγώ όμως τώρα τον λατρεύω περισσότερο. Έχω φίλους στον Ηρακλή, ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που με αγαπάει και χαίρεται για τις επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ. Σίγουρα έκανα λάθη, αλλά ορισμένες φορές φορές οφείλονται στον υπερβολικό ζήλο”, δήλωσε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ στον τηλεοπτικό σταθμό “Europe 1”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top