Θέμα στη Bild ο Μάκης Ψωμιάδης

H γερμανική εφημερίδα Bild φιλοξενεί αφιέρωμα στον… μεγάλο Μάκη Ψωμιάδη. Διαβάστε τι αναφέρουν στο ρεπορτάζ τους οι Γερμανοί για τη «σχεδόν συμβολική φιγούρα», όπως χαρακτηρίζουν …

Επικαιρότητα

H γερμανική εφημερίδα Bild φιλοξενεί αφιέρωμα στον… μεγάλο Μάκη Ψωμιάδη. Διαβάστε τι αναφέρουν στο ρεπορτάζ τους οι Γερμανοί για τη «σχεδόν συμβολική φιγούρα», όπως χαρακτηρίζουν τον Έλληνα φαντομά.

Η κορυφαία σε πωλήσεις εφημερίδα στην Ευρώπη, η γερμανική Bild, φιλοξένησε αφιέρωμα στον Ψωμιάδη με το άρθρο να έχει τίτλο: Αυτός είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας της Ελλάδας. Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Ψωμιάδης είναι μια «σχεδόν συμβολική φιγούρα» για την Ελλάδα της κρίσης και της διαφθοράς και υπενθυμίζει ότι πρόκειται για τον γιο ενός ιερέα που κατέληξε να κάνει κάθε τι χωρίς να λογοδοτεί ποτέ.

Τον χαρακτηρίζει κάτι σαν θεό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που ήταν ιδιαίτερα επιθετικός απέναντι στους παίκτες των ομάδων του. Μάλιστα, στέκεται στο περιστατικό που είχε καταγγείλει ο Ντέμης Νικολαΐδης, τονίζοντας ότι είχε στείλει ομάδα μπράβων να απειλήσουν τον τότε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ ότι θα του σπάσουν τα πόδια, αν δεν αλλάξει συνήθειες ώστε να πηγαίνει για ύπνο νωρίτερα.

Κάνει επίσης αναφορά σε ρεπορτάζ που είχε κάνει η ΝΕΤ και παρουσίασε το πλούσιο ποινικό του μητρώο, που μεταξύ άλλων έχει κατηγορίες για: «λαθρεμπόριο, εκβιασμούς, απαγωγές, δωροδοκία, απάτες, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα χρήματος». Τονίζει ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος τον είχε αποκαλέσει «νονό» και φυσικά τονίζει ότι δεν έχει εκτίσει ποινή ποτέ, αφού πάντοτε βρέθηκε μπροστά σε ένα «ελεήμων δικαστή».

Η… παρουσίαση κλείνει με το χρονικό των αποτυχημένων προσπαθειών να συλληφθεί, αλλά και της ανεξήγητης απελευθέρωσής του όταν τελικά πιάστηκε. Τελικά, όπως τονίζει, συνελήφθη εκ νέου μετά από διεθνές ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εναντίον του, την ώρα που έπινε τον καφέ του.

Πηγή: Soccerplus

Σχετικά Άρθρα

Back to Top