Υπόκλιση Τρέβορ Φράνσις σε Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Όλη η Ευρώπη ασχολείται με τον ΑΠΟΕΛ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του Τρέβορ Φράνσις. Ο βετεράνος άσος των αγγλικών γηπέδων που κατέκτησε …

Ροπαλιές

Όλη η Ευρώπη ασχολείται με τον ΑΠΟΕΛ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του Τρέβορ Φράνσις. Ο βετεράνος άσος των αγγλικών γηπέδων που κατέκτησε δύο κύπελλα πρωταθλητριών με την Νότιγχαμ Φόρεστ, έχει τον ρόλο του σχολιαστεί στο βρετανικό “Sky”.

Λίγα λεπτά μετά την επική πρόκριση της κυπριακής ομάδας, υποκλίθηκε στο προπονητικό ταλέντο του Γιοβάνοβιτς. “Ο Σέρβος είναι εξαιρετικός προπονητής. Δημιούργησε μία πολύ καλή ομάδα, αν και διαθέτει παίκτες με πολύ λιγότερο ταλέντο σε σχέση με τους παίκτες που διαθέτουν ομάδες όπως η Πόρτο, η Ζενίτ και η Σαχτάρ. Πραγματικά με εντυπωσίασε και σήμερα στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Ήταν πολύ σωστά οργανωμένος και ήξερε πώς να κλείνει τους διαδρόμους. Δεν πρέπει να μας ξεγελά η στατιστική του αγώνα. Μπορεί η Ζενίτ να είχε 23 τελικές προσπάθειες, ωστόσο 3-4 ήταν μέσα από την μεγάλη περιοχή. Μπορεί να δικαιούται η Ζενίτ να αισθάνεται αδικημένη από το τελικό σκορ, ωστόσο θα ήταν άδικο και για το ΑΠΟΕΛ και τον προπονητή του, να μην πάρουν την πρόκριση. Μπράβο τους”, ανέφερε χαρακτηριστικά ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top