“Την Κυριακή θα πάρουμε το παιχνίδι”

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Βασίλης Σπυρογιάννης, με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis», αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα μπορεί …

Ηρακλής

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Βασίλης Σπυρογιάννης, με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis», αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα μπορεί να σταθεί στα πόδια της.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση γενικότερα για την ομάδα , αλλά και την προσπάθεια που κάνουμε. Η ομάδα έχει να αντιμετωπίσει ομάδες που έχουν προετοιμαστεί σωστά και ταυτόχρονα δεν έχουν προβλήματα. Είμαστε μια ομάδα που έχει μόνο νεαρούς ποδοσφαιριστές και επιπλέον έχουν και προβλήματα σε κάθε αγώνα».

Συνεχίζοντας ο έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στην έλλειψη ρυθμού που υπάρχει λέγοντας: «Για δυο εβδομάδες δεν είχαμε αγώνες στα πόδια μας και αυτό θα παίξει έναν ρόλο. Θέλουμε όμως να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής γιατί θέλουμε να πάρουμε την νίκη. Συμμεριζόμαστε την πικρία του κόσμου, αλλά οφείλουμε από την πλευρά μας να κοιτάξουμε μπροστά. Τα παιδιά δουλεύουν με διάθεση περιμένουν για να αγωνιστούν στο Καυτανζόγλειο την Κυριακή και πιστεύω ότι θα κάνουμε καλή εμφάνιση και θα πάρουμε το παιχνίδι».

Καταλήγοντας είπε: «Το πρώτο παιχνίδι στην Καλλικράτεια ήταν ένα σοκ για αυτούς γιατί αγωνίστηκαν μπροστά σε πολύ κόσμο και κλήθηκαν να επωμιστούν μεγάλο βάρος νομίζω ότι έχουν ξεπεράσει αυτό το σοκ και ότι θα είναι έτοιμοι για να αντεπεξέλθουν εκπροσωπώντας έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ηρακλής.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top