Πρώτα, να ξαναγίνουμε ΗΡΑΚΛΗΣ…

Στο χθεσινοβραδινό σχόλιό μας, ένα – επίσης – σχόλιο του φίλου Ξενοφώντα κάτω από το κείμενο, μας κέντρισε την προσοχή. Συμφωνούμε απολύτως μαζί του. Τι …

Ηρακλής

Στο χθεσινοβραδινό σχόλιό μας, ένα – επίσης – σχόλιο του φίλου Ξενοφώντα κάτω από το κείμενο, μας κέντρισε την προσοχή.

Συμφωνούμε απολύτως μαζί του. Τι είπε ο Ξενοφών; Στην τοποθέτησή μας ότι απαιτείται ένας «ταμειακός… διευκολυντής» για τα τμήματα του Ηρακλή, που θα επανέλθουν στις επαγγελματικές κατηγορίες, συμπλήρωσε ότι θα πρέπει – επίσης – να επανακτήσουμε το κατάλληλο επικοινωνιακό προφίλ, ως ομάδα και ως Σύλλογος και να εξαργυρώσουμε την – απολύτως δικαιολογημένη – αίσθηση, η οποία κυριαρχεί στο φίλαθλο πανελλήνιο και έχει να κάνει με την κατάφωρη αδικία, που υπέστη η ποδοσφαιρική υπόσταση του Ηρακλή.

Εμείς θα το θέσουμε διαφορετικά, φίλε Ξενοφών: πρέπει να ξαναγίνουμε ΗΡΑΚΛΗΣ, με ό,τι συνεπάγεται ο όρος, η ιδέα και η έννοια, που αντικατοπτρίζει το όνομα. Πάνω από όλα, θα πρέπει να γίνουμε σοβαροί. Να εκπροσωπείται η νέα ΠΑΕ από σοβαρούς ανθρώπους και όχι από σοβαροφανείς αριβίστες, που είδαν σαν ευκαιρία ζωής τον «κυανόλευκο» διοικητικό θώκο, είτε από κάποιους άλλους, οι οποίοι – σε μεγάλο βαθμό – έχουν λύσει τα προσωπικά τους ζητήματα και μωροφιλοδοξούν να κάνουν τη λεζάντα τους, μέσα από την δημοσιότητα, που προσφέρει η διοικητική παρουσία στην ιστορικότερη Ελληνική ομάδα. Όλα αυτά, δηλαδή, που ζήσαμε την τελευταία διετία. Και – βεβαίως – μακριά από «μεγαλοεπενδυτές», άσχετους με την ιδέα του Ημίθεου, που έρχονται ως εξυπηρετητές παράπλευρων σχεδίων τους, ή «σωτήρες», όπως εκείνοι, που γρήγορα διατυμπάνιζαν ότι πέτυχαν την κατά… 97,84% εξυγίανση της ΠΑΕ και, κατόπιν, αποδείχθηκε πως διέλυσαν ό,τι είχε μείνει όρθιο.

Για αυτό είναι αξιέπαινη η προσπάθεια της οργανωμένης οπαδικής βάσης, όπως εκφράζεται μέσω της Λέσχης, να προωθηθούν νέοι, άφθαρτοι και σοβαροί Ηρακλειδείς παράγοντες, που έχουν εξασφαλίσει την επαγγελματική και κοινωνική αποκατάστασή τους. Τουτέστιν, να είμαστε εμείς, πρώτα, σοβαροί και έπειτα να απαιτήσουμε ανάλογη συμπεριφορά. Κι όταν όλοι δούνε ότι είμαστε και πάλι ΗΡΑΚΛΗΣ, θα αντιδράσουν κι αναλόγως, θέλουν δεν θέλουν, εντελώς αντανακλαστικά. Διότι τα τελευταία χρόνια, μόνο ο κόσμος της ομάδας εμφανίζει, πυγμή, κραυγαλέο πάθος συμπαράστασης και μνημειώδη προσφορά στην ποδοσφαιρική ομάδα. Μόνο ο κόσμος αυτού του Συλλόγου ορθώθηκε στο ίδιο επίπεδο με την πραγματική δυναμική του Συλλόγου.

Θα πρέπει – επιτέλους – και η διοίκηση της νέας ΠΑΕ, όποτε – με το καλό – αυτή συσταθεί, να διατηρεί παγιωμένη σοβαρότητα, σε όλες τις εκφάνσεις της, να καταδεικνύει και να αποδεικνύει ότι – επιτέλους – ο πραγματικός Ηρακλής είναι εδώ και οι εποχές των Ηρακλειδέων διοικούντων, οι οποίοι μέσα σε ενάμιση μήνα παρουσίας – μέσα στο κατακαλόκαιρο – έβρισκαν την ευκαιρία να συγκαλούν την μία συνέντευξη Τύπου μετά την άλλη, με μόνο (πραγματικό στόχο) το ρημάδι το… «τεταρτάκι της δημοσιότητας», έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Ενόψει της νέας ΠΑΕ, ήρθε η ώρα να ξαναγίνουμε ΗΡΑΚΛΗΣ, παιδιά, πραγματικός ΗΡΑΚΛΗΣ…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top