Αποκλεισμός έξι ετών στον Γ. Παπαδόπουλο

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση των στημένων αγώνων, τιμωρήθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με απαγόρευση εκτέλεσης οποιασδήποτε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας …

Επικαιρότητα

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση των στημένων αγώνων, τιμωρήθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με απαγόρευση εκτέλεσης οποιασδήποτε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας για έξι χρόνια και πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Επίσης, στον πρώην υπάλληλο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επιβλήθηκε και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τέσσερα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Με την υπ΄ αριθμ. 232/23-11-2011 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση του ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ΄αριθμ.232/23-11-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της EΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει επί της ουσίας την υπόθεση. Επιβάλλει στον εκκαλούντα ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ, την απαγόρευση εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που έχει σχέση με το ποδόσφαιρο για έξι (6) χρόνια και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους τέσσερα (4) χρόνια».

Πηγή: Soccerplus

Σχετικά Άρθρα

Back to Top