Τι ακολουθεί στην περίπτωση του Δημητριάδη

Όπως αναφέραμε από χθες (22/11), ο Τάσος Δημητριάδης που τα τελευταία χρόνια ανήκει στις ακαδημίες του Ηρακλή είναι πολύ πιθανόν να κάνει το μεγάλο άλμα …

Ακαδημία

Όπως αναφέραμε από χθες (22/11), ο Τάσος Δημητριάδης που τα τελευταία χρόνια ανήκει στις ακαδημίες του Ηρακλή είναι πολύ πιθανόν να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και να φορέσει την κόκκινη φανέλα της Λίβερπουλ.

Όμως, για να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή είναι απαραίτητο να τακτοποιηθούν ορισμένα ζητήματα. Ο ατζέντης του περιμένει να φτάσει στα χέρια του η επίσημη πρόταση από τους «ρεντς» και γι’ αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επαφή ανάμεσα στον ίδιο και τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργο Ξενίδη.

Πάντως, δε τίθεται θέμα ο Ηρακλής να μην αφήσει τον Δημητριάδη να πραγματοποιήσει το τεράστιο αυτό βήμα και ειδικότερα από τη στιγμή που και οι κυανόλευκοι θα έχουν οικονομικά οφέλη από την μεταπήδηση του νεαρού επιθετικού στη Λίβερπουλ.

Επιπλέον, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δημητριάδης ακόμη κι αν υπογράψει με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού μέχρι το τέλος του 2011, ενδέχεται να μετακομίσει στην Αγγλία από την επόμενη σεζόν (2012-13), καθώς το σχολείο βρίσκεται σε εξέλιξη (μαθητής της τρίτης γυμνασίου), ενώ και οι γονείς του, οι οποίοι θα πάνε μαζί του στο μεγάλο νησί είναι υποχρεωμένοι να τακτοποιήσουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

 

Σχετικά Άρθρα

Όσο θα υπάρχουν τέτοια Ηρακλάκια, ο Ηρακλής θα γιγαντώνεται… (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top