Η διάψευση, οι επαφές και η διαφορά

Ο πρόεδρος της Επανομής, Μιχάλης Μπαλασάς, προχώρησε χθες (22/11) αργά το βράδυ σε γραπτή τοποθέτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του. “Διαψεύδω κατηγορηματικά, με …

Ηρακλής

Ο πρόεδρος της Επανομής, Μιχάλης Μπαλασάς, προχώρησε χθες (22/11) αργά το βράδυ σε γραπτή τοποθέτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του.

“Διαψεύδω κατηγορηματικά, με επισημότητα και σε κάθε τόνο, τις «πληροφορίες» της ΕΤ3 για δήθεν συμφωνία μου με τον Ηρακλή, για να μας αντικαταστήσει στην κατηγορία. Κάνω έκκληση στους δημοσιογράφους να σταματήσουν την ανεύθυνη σεναριολογία, που δεν έχει καμία δόση αλήθειας.

Εγώ απλώς είπα ότι είχα επαφή με τον κ. Ξενίδη πριν αρκετό καιρό και τίποτα περισσότερο. Όσα λένε μας αποπροσανατολίζουν και κάνουν κακό στην Αναγέννηση”.

Είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Επίσης όμως, είναι δεδομένο ότι οι επαφές είναι σχεδόν καθημερινές. Οι δύο πλευρές έχουν μπει στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης και συζητούν για τα χρήματα που θα απαιτηθούν για να γίνει το deal.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία, αν και η συζήτηση έχει φτάσει στο οικονομικό, σημαίνει προφανώς ότι μέχρι στιγμής υπάρχει διαφορά. Αν αυτή μπορεί να καλυφθεί, θα φανεί στα επόμενα 24ωρα.

Το θετικό είναι ότι υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές για να βρεθεί η χρυσή τομή και να γίνει το deal… Θεωρείται όμως απίθανο να υπάρχει οριστική εξέλιξη μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top