Τραγωδία με δύο νεκρούς στην Τζακάρτα

Τραγωδία που θυμίζει “Θύρα 7” στην Τζακάρτα της Ινδονησίας όπου δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν σοβαρά, ανάμεσα τους και ένα …

Επικαιρότητα

Τραγωδία που θυμίζει “Θύρα 7” στην Τζακάρτα της Ινδονησίας όπου δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν σοβαρά, ανάμεσα τους και ένα μωρό κατά τον τελικό των ασιατικών αγώνων ανάμεσα στην Ινδονησία και τη Μαλαισία.

Με αίμα βάφτηκε ο τελικό ποδοσφαίρου των ασιατικών αγώνων ανάμεσα στην Ινδονησία και την Μαλαισία που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Τζακάρτα. Περισσότεροι απο 88.000 θεατές είχαν κατακλύσει τις εξέδρες του γηπέδου αλλά πολλοί ήταν εκείνοι που δεν είχαν καταφέρει να μπουν για να παρακολουθήσουν τον τελικό .

Στο ημίχρονο ένα μεγάλο πλήθος έκανε προσπάθεια να μπει με βίαιο τρόπο στις κερκίδες χώρος όμως δεν υπήρχε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν εκατοντάδες και να ποδοπατηθούν αρκετοί. Ανάμεσά τους και 2 που άφησαν την τελευταία τους πνοή ενώ οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά , ανάμεσα τους και ένα μικρό παιδί.

Το τρόπαιο πήγε στη Μαλαισία που νίκησε στα πέναλτι 4-3 αλλά αυτό μικρή σημασία έχει πλέον.

Πηγή: Contra

Σχετικά Άρθρα

Back to Top