Ελεύθεροι οι οπαδοί μετά από δίκη έξι ωρών

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις οπαδοί του Ηρακλή που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Αγιονέρι. Στον ένα οπαδό δεν επιβλήθηκε  καμία απολύτως ποινή …

Επικαιρότητα

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις οπαδοί του Ηρακλή που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Αγιονέρι.

Στον ένα οπαδό δεν επιβλήθηκε  καμία απολύτως ποινή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ενώ στους άλλους δύο ποινή φυλάκισης επτά και δεκατεσσάρων μηνών, με τριετή αναστολή.

Για τους επόμενους μάλιστα έξι μήνες θα είναι αναγκασμένοι να δίνουν το παρών σε αστυνομικό τμήμα την ώρα διεξαγωγής των αγώνων του Ηρακλή. Η ποινή είναι εφέσιμη και ήδη ασκήθηκε έφεση από το νομικό εκπρόσωπο των δύο οπάδων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διαδικασία ξεκίνησε στις 14:30 και ολοκληρώθηκε έπειτα από έξι ολόκληρες ώρες.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Το «παρών» στην εκδίκαση έχουν δώσει οι τρεις φίλοι των κυανόλευκων, όπως επίσης ο διαιτητής της αναμέτρησης με τον Εθνικό Αγιονερίου, Ισαάκ Τσακαλίδης, ο βοηθός, Γούτας, ο πρόεδρος της κικλισιώτικης ομάδας και οι αστυνομικοί που είχαν υπηρεσία εκείνη την ημέρα και βρισκόντουσαν στο Καυτανζόγλειο.

Ο επόπτης, Γούτας παρουσίασε μια ιατρική γνωμάτευση για τον τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια της διακοπής, ωστόσο οι νομικοί εκπρόσωποι των τριών οπαδών ζήτησαν αναβολή, καθώς η γνωμάτευση είναι ελλιπέστατη και δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη των δικαστών.

Αυτή την ώρα συνεδριάζουν οι τρεις δικαστές για να πάρουν την απόφαση για το αίτημα για αναβολή.

Το αίτημα αναβολής απορρίφθηκε από τους δικαστές και η δίκη μόλις ξεκίνησε.

Η δίκη ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Μέχρι στιγμής έχει καταθέσει μόνο ο επόπτης, Γούτας.

Μέχρι αυτή την ώρα (19:10), οι πάντες βρίσκονται μέσα στην αίθουσα με τη δίκη να συνεχίζεται.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top