“Ψάχνεται” για Δ’ εθνική

Πολλοί ήταν εκείνοι που χρησιμοποιούσαν το παράδειγμα του Ολυμπιακού Βόλου για να υποστηρίξουν την άποψη ότι ο Ηρακλής δεν έπρεπε να αγωνιστεί φέτος πουθενά. Στον …

Διάφορα

Πολλοί ήταν εκείνοι που χρησιμοποιούσαν το παράδειγμα του Ολυμπιακού Βόλου για να υποστηρίξουν την άποψη ότι ο Ηρακλής δεν έπρεπε να αγωνιστεί φέτος πουθενά. Στον Βόλο όμως ψάχνουν τον τρόπο για να παίξει, έστω και καθυστερημένα, η ομάδα στην Δ’ εθνική.

Την Παρασκευή (18/11) πραγματοποιήθηκε άτυπο Διοικητικό Συμβούλιο, όπου συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν το σύλλογο και έχουν να κάνουν τόσο με τη συνέχεια του δικαστικού αγώνα, όσο και για το πώς ο Ολυμπιακός Βόλου θα μπορέσει να αγωνισθεί από φέτος στη Δ’ Εθνική. Συγκεκριμένα, οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανέθεσαν στον πρόεδρο της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Τάσο Μπατζιάκα, να βρει λύσεις –εφόσον υπάρχουν-, ώστε να αξιοποιηθεί η ομάδα Νέων Κ-20 και να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός Βόλου προτίθεται να κινηθεί νομικά και να καταθέσει προσφυγές και αγωγές στα πολιτικά δικαστήρια κατά της ΕΠΟ, της Super League και της ΕΕΑ για οικονομικές αποζημιώσεις.

Τέλος, είναι πολύ πιθανό να καταθέσει νέα αίτηση ακύρωσης της απόφασης της ΕΕΑ στο Διοικητικό Εφετείο, που θα έχει να κάνει με τη μη επανεξέταση του φακέλου, ωστόσο, είναι χρονοβόρα διαδικασία.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top